Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία στο Etihad

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία στο Etihad

Η Liverpool αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο Etihad Stadium με την Manchester City νωρίτερα σήμερα και ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την αναμέτρηση, το πρόγραμμα, την απόδοση των παικτών και την απουσία των πέντε αλλαγών από την Premier League.

Για τον αγώνα είπε:

“ Μου άρεσε όλος ο αγώνας, αλλά το ξεκίνημα ήταν το καλύτερο μέρος του. Κόντρα στη City πρέπει να αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου. Δεν δημιουργήσαμε όμως πολλές εκείνο το διάστημα, παρά το ποδόσφαιρο που παίξαμε. ”

“ Σκοράραμε αλλά μετά το γκολ δεν ήμασταν το ίδιο συμπαγείς και ο De Bruyne έκανε τη διαφορά μεταξύ των γραμμών. ”

“ Συνήθως όταν παίζουμε κόντρα στη City, κάθομαι εδώ και λέω πως ήμασταν και τυχεροί, αλλά σήμερα δεν ήμασταν και αυτό αποτελεί ένα κοπλιμέντο για τα παιδιά μου. ”

“ Ήταν μια κανονική μάχη στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν τους επιτρέψαμε να σκοράρουν, λόγω της ποιότητας που έχουμε, οπότε είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. ”

Για το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι:

“ Δεν το είδα, αλλά ακούγεται πως ήταν εντελώς ξεκάθαρο. Δεν το έχω ξαναδεί όμως. Το μόνο που είδα ήταν η πλάτη του Joe, όταν τον χτύπησε η μπάλα. ”

“ Γιατί όμως μιλάμε για χέρια, οφσάιντ, ώμους και όλα αυτά τα πράγματα και όχι για τους ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά; Ίσως να είναι αυτό το σωστό; ” Αναρωτήθηκε ο Klopp.

Για το πρόγραμμα:

“ Μίλησα για αυτό το θέμα πριν από δύο εβδομάδες και ο σύλλογος κανόνισε μια συνάντηση με τον CEO της Premier League. Μου είπε πως δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Δεν είναι μόνο για την Liverpool, την Manchester United και την Manchester City. Παίξαμε με την Everton στις 12:30 το μεσημέρι και κάποιοι από τους παίκτες μου βρίσκονταν στο Περού μέχρι την Τετάρτη. ”

“ Όλα έχουν αλλάξει αυτή τη σεζόν, εκτός από το πρόγραμμα. Αυτή τη σεζόν ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι σαν Δεκέμβριο και ο Δεκέμβριος δεν έχει έρθει ακόμα. Οι αγώνες στις 12:30 σε σκοτώνουν. ”

“ Η Tottenham έπαιξε την Πέμπτη στην Ludogorets και σήμερα στις 12. Αυτό που καταφέρνετε είναι μα τραυματίζετε τους παίκτες. ”

Για την απουσία των πέντε αλλαγών:

“ Ξανά, πρέπει να μιλήσουμε για τις πέντε αλλαγές. Εφόσον 14 ομάδες λένε όχι και 6 λένε ναι, τότε αφήστε μας να έχουμε πέντε αλλαγές όταν παίζουμε μεταξύ μας. Θέλουμε να παίζουμε Τετάρτη βράδυ και αυτό σημαίνει πως οι αγώνες στις 12:30 το Σάββατο δεν θα πρέπει να επιτρέπονται. ”

“ Δεν θα πρέπει να υπάρχει η σκέψη οι ομάδας που αγωνίζονται Τετάρτη βράδυ να παίζουν ξανά στις 12:30 του Σαββάτου. Αν συνεχίσουμε έτσι και αν γίνει το EURO, τότε θα δούμε ποιοι θα πάρουν μέρος σε αυτό. Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε. ”

“ Αποτελεί έλλειψη ηγετικής ικανότητας από τον Richard Masters. Θα πρέπει να το καταλάβουν και όλες οι άλλες ομάδες. Δεν αποτελεί κάποιο πλεονέκτημα, αλλά κάτι που χρειάζεται. Ο Masters το έχει καταλάβει τελείως λάθος. Είμαστε το μοναδικό μεγάλο πρωτάθλημα με 3 αλλαγές. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε με τετράδα των Jota, Salah, Mane και Firmino:

“ Αν το κάνεις κόντρα στη City, τότε μπορείς να το κάνεις και σε άλλα παιχνίδια. Μας βοηθάει που μπορούμε να το κάνουμε. ”

“ Από εδώ και στο εξής μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτό το σύστημα. Σήμερα δούλεψε καλά. Θέλαμε να χρησιμοποιούμε την δύναμη και τις ικανότητες των τεσσάρων μπροστά. Δεν νομίζω πως ο Pep ήξερε πως θα παίξουμε έτσι. ”

Ισοπαλία στο Manchester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com