Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβλητικό πέρασμα από το Bergamo με πεντάρα!

Επιβλητικό πέρασμα από το Bergamo με πεντάρα!

Επιβλητική, εξαιρετική και ασταμάτητη! Η Liverpool κέρδισε με άνεση 0-5 την Atalanta στην έδρα της για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League!

Για τους Reds σκόραραν οι Jota, Salah και Mane.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Rhys Williams να ξεκινάει στο κέντρο της άμυνας, τον Curtis Jones στον χώρο του κέντρου και τον Diogo Jota στην επίθεση ξεκίνησαν κόντρα στην Atalanta οι Reds και έχασαν ευκαιρία με τον Πορτογάλο μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 13′ με τον Mane οι φιλοξενούμενοι είχαν την δεύτερη καλή τους στιγμή, με τον Sportiello να απομακρύνει και τρία λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ! Ο Trent Alexander-Arnold βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Diogo Jota και ο τελευταίος με σκάψιμο της μπάλας έγραψε το 0-1 στο 16′! Η Liverpool είχε μια ακόμη ευκαιρία με δυνατό σουτ του Robertson στο 24′, για να απαντήσει στις καλές στιγμές η Atalanta με δοκάρι του Zapata, σε μια όμως φάση που τελικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η ομάδα του Jürgen Klopp δεν κατέβασε ρυθμούς και βρήκε το δεύτερο της γκολ στο 33ο λεπτό και πάλι με σκόρερ τον Jota! Ο επιθετικός έλαβε την πάσα του Joe Gomez και τελείωσε με μια επαφή την πάσα, για να γράψει το 0-2 υπέρ της Liverpool! Μόλις μετά 3 λεπτά, οι Reds λίγο έλειψε να σκοράρουν και τρίτο τέρμα με σουτ του Sadio Mane! Η Ιταλική ομάδα όμως απέφυγε προσωρινά το 0-3.

Β’ Ημίχρονο: Το τρίτο γκολ το σκόραραν οι πρωταθλητές Αγγλίας με το καλημέρα στην επανάληψη! Σκόρερ ο Mo Salah, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Jones, έτρεξε στην αντεπίθεση, έκανε τις προσποιήσεις και τελείωσε με ιδανικό αριστερό πλασέ την φάση για το 0-3! Ούτε δύο λεπτά δεν πέρασαν και η Liverpool χτύπησαν ξανά, αυτή τη φορά με τον Sadio Mane για το 0-4 στο 49′! Ο Salah βρήκε τον Σενεγαλέζο μέσα στην περιοχή και εκείνος φυσικά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Sportiello! Ο Sadio από σκόρερ έγινε εκείνος που δίνει την ασίστ στο 54′, βγάζοντας μια τέλεια κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας για τον Diogo Jota, την οποί φυσικά δεν άφησε να πάει χαμένη ο Πορτογάλος, αφού πρώτα πέρασε τον Ιταλό τερματοφύλακα και έπειτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-5! Στο 62′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ με σουτ του Zapata που έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι του Alisson. Στο 65′ ο Jürgen Klopp έκανε τις πρώτες του αλλαγές στο ματς με τους Firmino, Keita και Milner να αντικαθιστούν τους Jota, Henderson και Robertson, ενώ στο 68′ ο Zapata απείλησε ξανά για την Atalanta. Στο 81′ είχαμε τις δύο τελευταίες αλλαγές από τον Γερμανό τεχνικό των Reds με τον Neco Williams να παίρνει την θέση του Trent Alexander-Arnold και ο Κώστας Τσιμίκας εκείνη του Wijnaldum, για να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στο Uefa Champions League με τη φανέλα των Reds. Πάρα πολύ κοντά στο έκτο τέρμα έφτασε στο 83′ ο Mo Salah, με τον Sportiello όμως να αποκρούει πρώτη την προσπάθεια του Αιγύπτιου και έπειτα την κεφαλιά του Mane.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Atalanta: Sportiello, Toloi, Palomino, Djimsiti, Hateboer, Pasalic, Freuler, Mojica, Gomez, Zapata, Muriel

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Τσιμίκας 82′), R.Williams, Gomez, Robertson (Milner 65′), Henderson (Keita 65′), Wijnaldum (N.Williams 82′), Jones, Salah, Mane, Jota (Firmino 65′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Kelleher, Matip, Cain, Shaqiri, Minamino, Origi

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο την Manchester City.

Καυτός με τρία γκολ ο Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com