Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θετικός στον COVID-19 ο Keita»

«Θετικός στον COVID-19 ο Keita»

Ο Naby Keita είναι ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων της πατρίδας του.

Ο μέσος των Reds δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με το Πράσινο Ακρωτήρι και σήμερα έγινε γνωστό πως βρίσκεται σε απομόνωση από την Παρασκευή μαζί με άλλους πέντε συμπαίκτες του, αφού είναι θετικός στον ιό, όπως αναφέρει το foot224, μια έγκυρη πηγή όσο αφορά το ποδόσφαιρο της Γουινέας.

Το πρώτο τεστ το έκανε ο Naby την Τετάρτη και τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά την Παρασκευή. Υποβλήθηκε σε νέο τεστ και βρέθηκε ξανά θετικός, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

Αν το δημοσίευμα είναι αληθινό, τότε αποτελεί το πέμπτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της Liverpool μετά από εκείνα των Τσιμίκα, Thiago, Mane και Shaqiri.

Ο Thiago Alcantara είναι πλέον αρνητικός στον ιό και θα ξεκινήσει προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, ώστε να προλάβει το Σαββατιάτικο Merseyside Derby, ενώ ο Sadio Mane παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του, αφού δεν έχουν συμπληρωθεί 10 ημέρες από την ημέρα που βρέθηκε θετικός.

Ο Naby Keita θα τεθεί εκτός από τον αγώνα με την Everton, αν έχει πράγματι μολυνθεί από τον ιό.

Ένα ακόμη κρούσμα στην ομάδα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com