Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Δεν έχω πειστεί πως ο Adrian μπορεί να αντικαταστήσει τον Alisson»

Barnes: «Δεν έχω πειστεί πως ο Adrian μπορεί να αντικαταστήσει τον Alisson»

Νέο πρόβλημα τραυματισμού, αυτή τη φορά στον ώμο αντιμετωπίζει ο Alisson Becker, το οποίο θα τον αφήσει εκτός δράσης για τον επόμενο 1.5 μήνα και εκείνος που θα κληθεί μα καλύψει το κενό του είναι ο Adrian, ο οποίος δεν έχει πείσει πολλούς φίλους των Reds, μαζί και τον John Barnes.

Ο θρύλος της ομάδας είπε στο Bonus Codes Bets:

“ Θεωρώ πως όσο αφορά την θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, ο Adrian τα πήγε πολύ καλά όταν ήρθε πέρσι, δεδομένου ότι προοριζόταν για αναπληρωματικός. Τώρα, με τον Alisson τραυματία, η Liverpool ψάχνει για έναν τερματοφύλακα για τους επόμενους 3 με 4 μήνες και αν κρίνουμε από τις προηγούμενες εμφανίσεις δεν έχω πειστεί πως ο Adrian μπορεί να το κάνει. ”

“ Η ήττα με 7-2 από την Aston Villa ήταν σκληρή και δεν θα έριξε μόνο την ψυχολογία του Adrian, αλλά θα έβαλε και αμφιβολίες στα μυαλά των παικτών, αν διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να τους βοηθήσει να κερδίσουν τους αγώνες. Στο τέλος της ημέρας, ήταν μια ελεύθερη μεταγραφή και αυτό κάποιες φορές λέει ορισμένα πράγματα για τον παίκτη. ” Είπε ο Barnes.

“ Φυσικά ο Alisson είναι όσο σημαντικός, όσο και ο van Dijk και η απουσία του θα πληγώσει την Liverpool. Η ερώτηση είναι πόσο μεγάλη ζημιά θα κάνει. ”

“ Ο Alisson είναι ένας καταπληκτικός τερματοφύλακας, οπότε η Liverpool προσπαθεί να γεμίσει μεγάλα παπούτσια. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, το οποίο φάνηκε το Σαββατοκύριακο. ”

Προβληματισμός για Adrian.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com