Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θέλαμε τη νίκη και την αξίζαμε»

Klopp: «Θέλαμε τη νίκη και την αξίζαμε»

Η Liverpool άξιζε να επικρατήσει της Arsenal και να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Carabao Cup, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα του Mikel Arteta.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για την ενδεκάδα που επέλεξε:

“ Δεν είναι εύκολο να βρίσκεις χρόνο σε ένα τέτοιο ρόστερ. Νομίζω ότι σήμερα οι παίκτες μας έπαιξαν πολύ καλά και μου άρεσε. Οι Mo και Virgil ήταν πολύ επαγγελματικοί και ηγήθηκαν των νεαρών παιδιών. ”

Αν ήθελε την πρόκριση:

“ Ήθελα να κερδίσω και τους δύο αγώνες. Είχαμε πάρει ήδη τους 3 βαθμούς, οπότε τώρα είχαμε μια εύκολη απόφαση. Θεωρώ πως κάναμε αρκετά πράγματα, για να αξίζουμε την νίκη. Θα πρέπει να αποδεχθούμε πως δεν λειτούργησε (το πλάνο για δύο νίκες) αλλά δεν φταίει η εμφάνιση για αυτό. ”

“ Μπορούν να αναλύσουν και εκείνοι το παιχνίδι. Δεν τους δώσαμε τους χώρους του προηγούμενου αγώνα. Πρέπει να μάθουμε από το αποψινό, αλλά τα παιδιά τα πήγαν καλά. ”

“ Ο Diogo ξεκίνησε για πρώτη φορά και έδειξε καλός σε πολλές στιγμές. Ήταν ωραίο να τον βλέπεις. ” Σημείωσε ο Klopp.

Για την απόδοση των Williams και του Wilson:

“ Ο Rhys Williams τα πήγε εξαιρετικά, όπως και ο Neco και μην ξεχνάτε ότι έπαιξε κόντρα στον Nicolas Pepe, μια μεγάλη μεταγραφή. ”

“ Μου άρεσε επίσης πολύ και ο Harry Wilson, αλλά χάσαμε. ”

Για την καταπληκτική εμφάνιση του Leno:

“ Είπα στον Leno μετά το παιχνίδι, πως δεν ήμουν και πολύ χαρούμενος με την εμφάνιση του! ”

“ Θα ευχόμουν να είχαμε σκοράρει, αλλά ήταν ωραίο που μπορέσαμε να δημιουργήσουμε. Υπήρξαν στιγμές μέσα στο παιχνίδι που τα πράγματα δεν λειτούργησαν, αλλά αυτό είναι ΟΚ. ”

Αποκλεισμός για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com