Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανατροπή, τριάρα και τρία στα τρία!

Ανατροπή, τριάρα και τρία στα τρία!

Τρία στα τρία για την Liverpool! Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-1 της Arsenal για την τρίτη αγωνιστική της Premier League

Για τους πρωταθλητές σκόραραν οι Mane, Robertson και Diogo Jota, με το παρθενικό του γκολ, στο εντός έδρας ντεμπούτο του με την ομάδα.
Α’ Ημίχρονο: Με τον Joe Gomez να επιστρέφει, τον Fabinho να επαναφέρεται στο κέντρο και τον Alisson Becker να ξεκινά παρατάχθηκαν οι Reds κόντρα στους Gunners. Πρώτοι στον αγώνα απείλησαν οι Reds με τους van Dijk και Keita λίγο μετά τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου, αλλά και οι δύο προσπάθειες κατέληξαν σε κόρνερ. Σπουδαία ευκαιρία είχαν οι πρωταθλητές και στο 15′ με το πλασέ του Mane, το οποίο κατάφερε να απομακρύνει ο Leno, ενώ και στο 21′ πλησίασαν πολύ στο γκολ οι γηπεδούχοι με το σουτ του Trent Alexander-Arnold, το οποίο κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Leno. Ο keeper της ομάδας του Arteta μπλόκαρε σταθερά στο 24′ το αδύναμο σουτ του Wijnaldum. Το σκορ όμως άνοιξε από την Arsenal, με ένα εντελώς εκτός ροής αγώνα τέρμα! Ο Robertson δεν υπολόγισε σωστά την σέντρα του Maitland-Niles και την έστρωσε άθελα του στον Lacazette, ο οποίος νίκησε με σκαστό σουτ από κοντινή απόσταση. Το προβάδισμα των Gunners δεν κράτησε για πολύ, συγκεκριμένα μόνο για 3 λεπτά, αφού στο 28ο λεπτό ο Sadio Mane ισοφάρισε με rebound σε 1-1, μετά από απόκρουση του Leno σε σουτ του Mo Salah, ο οποίος είχε περάσει σαν σταματημένο τον Tierney! Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Arsenal δεν επέτρεψε στον Keita να σκοράρει με το δυνατό του σουτ στο 32′, αλλά το έκανε ο Robertson στο 34′, παίρνοντας το αίμα του πίσω για το λάθος που είχε κάνει! Ο Σκωτσέζος έμεινε αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή, ο Trent τον βρήκε με σέντρα ακριβείας, για να σκοράρει εκείνος με δύο επαφές!

Β’ Ημίχρονο: Ψηλά έφυγε το αριστερό σουτ του Mane στο 47′. Ο Leno κατάφερε να αποκρούσει και το μακρινό σουτ του Virgil van Dijk στο 60′ και ο Alisson τρία λεπτά αργότερα απέκρουσε και εκείνος το χλιαρό σκάψιμο του Lacazette με το στήθος στο 63′, για να κρατήσει το 2-1! Στιγμές μετά την απόκρουση του Βραζιλιάνου ο Sadio Mane έχασε μεγάλη ευκαιρία, για να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του! Σε κόρνερ απομακρύνθηκε το σουτ του Firmino στο 76ο λεπτό μετά από κόντρα στον Tierney. Οι πρώτες αλλαγές των πρωταθλητών έγιναν στο 80′ με τους Jota και Milner να αντικαθιστούν τους Mane και Keita. Ο Πορτογάλος μάλιστα, ήταν αυτός που καθάρισε το ματς, στο εντός έδρας ντεμπούτο του με τους Reds! Αρχικά, έχασε σε δύο ευκαιρίες, πρώτα στο 82′ με προσωπική ενέργεια και στο 86′, μετά από υπέροχη πάσα του Salah, για να σκοράρει τελικά στο 88′ με σουτ εντός περιοχής, μετά από σέντρα του Trent και απομάκρυνση του Luis με το κεφάλι. Οι αλλαγές της Liverpool έκλεισαν στις καθυστερήσεις με την είσοδο του Minamino αντί του Firmino. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης, ξανά με αντίπαλο την Arsenal για το Carabao Cup.

Έμειναν στον πάγκο:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Keita (Milner 79′), Salah, Mane (Jota 79′), Firmino (Minamino 90+1′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Williams, Jones, Origi

Arsenal: Leno, Holding, Luiz, Tierney, Bellerin, Elneny, Xhaka (Ceballos 60′), Maitland-Niles, Willian (Pepe 69′), Aubameyang, Lacazette (Nketiah 74′)

Έμειναν στον πάγκο: Runarsson, Gabriel, Kolasinac, Saka

Ο Andrew Robertson σκόραρε για το 2-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com