Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να κερδίσω αυτό το βραβείο»

Trent: «Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να κερδίσω αυτό το βραβείο»

Την ευγνωμοσύνη του σε όσους συνέβαλλαν στο να κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της σεζόν 19-20 εξέφρασε ο Trent Alexander-Arnold.

Το δεξί μπακ της Liverpool μίλησε στο site της μετά την απονομή του Players Football Association Young Player of the Year, εκφράζοντας τα συναισθήματά του και κάνοντας μία γενική ανασκόπηση της συνολικής πορείας πού τον οδήγησε σε αυτή τη σημαντική προσωπική διάκριση.

Ας δούμε το πρώτο μέρος των δηλώσεών του.

  • Για το ότι κέρδισε το εν λόγω βραβείο:

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα για μένα μέχρι στιγμής σε προσωπικό επίπεδο, μάλλον το μεγαλύτερο. Το να είμαι μέρος (της λίστας) των ονομάτων πού έχω δει (να κατακτούν το βραβείο), και το να είμαι μέρος ενός τόσο σπουδαίου τροπαίου και να είμαι σε θέση να το παραλάβω, είναι μία απίστευτη τιμή για μένα και την οικογένειά μου. Είναι κάτι για το οποίο θα είμαστε πάντα περήφανοι.»

  • Για το πως τα ονόματα των παλιότερων νικητών αυτού του βραβείου αντικατοπτρίζουν το μέγεθος του επιτεύγματός του:

«Είναι σπουδαίο. (Υπάρχουν) σπουδαία ονόματα, κάποια από τα καλύτερα πού έχουν παίξει ποτέ στην Premier League, και αναμφίβολα πολλοί θρύλοι της PL (το έχουν κερδίσει). Οπότε είναι κάτι πού σίγουρα θέλω (υποθέτουμε ότι εννοεί ‘ήθελα’) να προσπαθήσω να πετύχω. Το να είμαι μέρος αυτών των ονομάτων είναι μείζον για μένα.»

  • Για τους ανθρώπους πού τον έχουν βοηθήσει να πετύχει τα κατορθώματα της μέχρι τώρα καριέρας του:

«Φυσικά πρώτα πρέπει να ευχαριστήσω τους φίλους και την οικογένειά μου, όλους όσους με έχουν έχουν βοηθήσει να πετύχω αυτό (την κατάκτηση του βραβείου) και να φτάσω στο σημείο πού έχω φτάσει μέχρι τώρα. Είναι αυτοί πού με βλέπουν μετά από μία ήττα, και αυτοί πού με βοηθούν να αφήνω πίσω μου αυτά τα παιχνίδια και να παραμένω συγκεντρωμένος. Πρέπει να τους ευχαριστήσω. Όλους στην ακαδημία στα 10 με 12 χρόνια πού ήμουν εκεί, πού μου δίδαξαν όλα όσα ξέρω και με βοήθησαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Ξόδεψα το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας και της νεανικής ζωής μου στην ακαδημία, μέρα μέσα μέρα έξω. Χάρη σε αυτούς διαμορφώθηκα στον άνθρωπο πού είμαι σήμερα. Το προσωπικό, τον προπονητή, και τους ανθρώπους πού μου έχουν δώσει τις ευκαιρίες να πετύχω πράγματα. Χωρίς αυτές τις ευκαιρίες κανείς δε μπορεί να πετύχει τίποτα, οπότε οφείλω να ευχαριστήσω το προσωπικό και κυρίως τον προπονητή για αυτό. Και φυσικά τους συμπαίκτες μου – χωρίς αυτούς τίποτα από όλα αυτά δε θα ήταν πιθανό. Τα πράγματα πού έχουμε πετύχει σαν ομάδα είναι απίστευτα. Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες πολλές τέτοιες στιγμές.»

Ακολουθεί το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Trent.

Πολύ σημαντική ατομική διάκριση για τον Trent Alexander-Arnold.
Πολύ σημαντική ατομική διάκριση για τον Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com