Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Bayern και Thiago περιμένουν την πρόταση της Liverpool»

«Bayern και Thiago περιμένουν την πρόταση της Liverpool»

Συνεχίζονται οι αναφορές του ονόματος του Thiago Alcantara στα ρεπορτάζ της Liverpool, με την τελευταία να έρχεται από την ιστοσελίδα, The Athletic UK.

Ο Simon Hughes αναφέρει σήμερα πως η Bayern Munich και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής περιμένουν την πρόταση του Michael Edwards, η οποία ενδέχεται να έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες και πριν την έναρξη της νέας Premier League.

Στο Μόναχο πιστεύουν πως η Liverpool θα είναι η επόμενη ομάδα του διεθνή μέσου, όπως έχουν αναφέρει πολλές φορές στα τοπικά τους μέσα. Η Manchester City φαίνεται πως δεν έχει μπει στο κόλπο της απόκτησης του, ενώ ο 29χρονος νικητής του Champions League θέλει να αγωνιστεί στο Anfield υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp

Τα προβλήματα στην όλη υπόθεση είναι δύο, όπως σημειώνει και ο Hughes. Το πρώτο έχει να κάνει με τις οικονομικές απαιτήσεις της Bayern, η οποία παραχωρεί ναι μεν τον Thiago, αλλά με το ποσό των 30 εκατομμυρίων και το δεύτερο με τους πολλούς παίκτες που διαθέτει η ομάδα του Jürgen Klopp στον χώρο του κέντρου.

Ο Adam Lallana μπορεί να αποχώρησε ως ελεύθερος, αλλά με την επιστροφή του Marko Grujic από τον δανεισμό του, οι ποδοσφαιριστές παραμένουν 10.

Thiago και Bayern Munich περιμένουν την πρώτη πρόταση της Liverpool. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com