Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς επαναληπτικούς FA Cup και Carabao Cup!

Χωρίς επαναληπτικούς FA Cup και Carabao Cup!

Μεγάλη αλλαγή στο Αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς αποφασίστηκε να μην υπάρξουν επαναληπτικοί την νέα σεζόν τόσο στο FA Cup, όσο και στους ημιτελικούς του Carabao Cup.

Η FA πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, προκειμένου να ελαφρύνει το πρόγραμμα των ομάδων. Το νέο FA Cup θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου με τους πρώτους προκριματικούς γύρους και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου 2021 στο Wembley.

Η απουσία των επαναληπτικών αγώνων, βέβαια θα φέρει και μείωση στα έσοδα, αφού το πόσο θα εισπράξουν είναι ομάδες μειώθηκε ακριβώς στο μισό σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Γνωστές έγιναν και οι ημερομηνίες του Carabao Cup, με την Liverpool να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση από τον τρίτο γύρο, λόγω της βαθμολογικής της θέσης στην περσινή Premier League.

Ο πρώτος γύρος του Carabao Cup θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου και ο δεύτερος στις 15-16 Σεπτεμβρίου.

Αυτό σημαίνει πως οι Reds θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα στο Carabao Cup στις 22 ή στις 23 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μόλις 10 ημέρες μετά την έναρξη της Premier League.  Ο τέταρτος γύρος θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα, ο πέμπτος στις 22 και στις 23 Δεκεμβρίου, οι ημιτελικοί στις 5 και στις 6 Ιανουαρίου και ο τελικός στις 28 Φεβρουαρίου στο Wembley.

Είναι δεδομένο πως θα δούμε τους πρωταθλητές με αλλαγές και φέτος στα δύο κύπελλα.

Οι μικροί θα πάρουν ξανά χρόνο στα δύο Κύπελλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com