Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεργασία με τον Μαυρίκιο ανακοίνωσε η Liverpool

Συνεργασία με τον Μαυρίκιο ανακοίνωσε η Liverpool

Η Liverpool FC ανακοίνωσε την Δευτέρα μια νέα παγκόσμια συνεργασία με τον Οργανισμό Τουριστικής Προώθησης και Συμβούλιο Οικονομικής Ανάπτυξης του Μαυρίκιου ως επίσημο εταίρο της τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης του συλλόγου.

Η συμφωνία αποτελεί μέρος της προσπάθειας της χώρας να γίνει ένας κορυφαίος παγκόσμιος τουριστικός προορισμός και επιχειρηματικός κόμβος της Αφρικής. Η τριετής συνεργασία θα δει τον Μαυρίκιο να επωφεληθεί από μια σειρά ψηφιακών στοιχείων, κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και μάρκετινγκ.

Εκτός του ότι είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς πολυτελών διακοπών στον κόσμο με υψηλά νούμερα επισκεπτών, ο Μαυρίκιος είναι επίσης μια από τις πιο φιλικές προς τις επιχειρήσεις και επενδυτικές τοποθεσίες στον κόσμο. Το νησί είναι ένα καθιερωμένο κέντρο για διεθνές τράπεζες και συναλλαγές για τουλάχιστον 20 χρόνια και σχεδιάζει να αναπτύξει αυτήν την φήμη για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο Billy Hogan, διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής εμπορικής δραστηριότητας της Liverpool FC, δήλωσε: «Αυτή είναι μια συναρπαστική συνεργασία και είμαστε στην ευχάριστη θέση να οικοδομήσουμε την υπάρχουσα σχέση μας με τον Μαυρίκιο μετά το άνοιγμα της Διεθνούς Ακαδημίας LFC στο νησί τον Ιούλιο του 2019.

“ Έχουμε μια μεγάλη, παθιασμένη βάση οπαδών στον Μαυρίκιο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε τους οπαδούς μας πιο κοντά στην ομάδα μέσω αυτής της συνεργασίας. ”

“Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Οργανισμό Τουρισμού Μαυρίκιου και το Συμβούλιο Οικονομικής Ανάπτυξης για να υποστηρίξουμε τη φιλοδοξία τους να καθιερώσουν περαιτέρω τη χώρα ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό και οικονομικό φόρουμ. ”

Ο αξιότιμος Pravind Kumar Jugnauth, πρωθυπουργός του Μαυρίκιου, πρόσθεσε: “Ο Μαυρίκιος είναι περήφανος που είναι επίσημος συνεργάτης της Liverpool Football Club, μιας παγκόσμιας ελίτ ποδοσφαίρου και πρωταθλητών της Premier League.

“ Και οι δύο μοιραζόμαστε κοινές αξίες αφοσίωσης, αποφασιστικότητας και ενότητας. Αυτή η συνεργασία στοχεύει στην ενίσχυση και την προώθηση του Μαυρίκιου ως ενός ακμάζοντος οικονομικού σταθμού και ενός τουριστικού προορισμού παγκόσμιας κλάσης. ”

Νέα συνεργασία για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com