Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή φιλάθλων τον φθινόπωρο θέλει η Κυβέρνηση!

Επιστροφή φιλάθλων τον φθινόπωρο θέλει η Κυβέρνηση!

Προς επιστροφή ο κόσμος στα Αγγλικά γήπεδα! Ο πρωθυπουργός, Boris Johnson μίλησε σήμερα το πρωί από την Downing Street και αναφέρθηκε στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και στους κλειστούς χώρους, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον Οκτώβρη, αν οι δοκιμές που θα γίνουν τον επόμενο μήνα κριθούν επιτυχημένες.

Όπως επιβεβαίωσε νωρίτερα ο πρωθυπουργός οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου και στη συνέχεια θα γνωρίζουμε πότε θα μπορεί να πιστέψει ο κόσμος στα γήπεδα, αρχικά με 30 ή 40% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Ο Boris Johnson ανέφερε αναλυτικά το πρωί της Παρασκευής:

“ Από την 1η Αυγούστου, θα επανεκκινήσουμε τις εσωτερικές παραστάσεις με ένα ζωντανό κοινό, με την επιφύλαξη της επιτυχίας των δοκιμών. ”

“ Και θα δοκιμάσουμε επίσης μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σε χώρους όπως αθλητικά στάδια, με σκοπό να επιστρέψει ο κόσμος ξανά το φθινόπωρο. ”

“ Από τον Οκτώβριο σκοπεύουμε να επαναφέρουμε το κοινό στα γήπεδα. Και πάλι αυτές οι αλλαγές πρέπει να γίνουν με ασφαλή τρόπο λόγω του COVID. ”

Η φετινή σεζόν της Premier League θα ολοκληρωθεί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά ο κόσμος θα μπορούσε να επιστρέψει στον τελικό του FA Cup την 1η Αυγούστου στο Wembley.

Διαφορετικά, η δοκιμή επιστροφής κόσμου θα μεταφερθεί στα τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα στο Community Shield, παρουσία της Liverpool.

Με ασφάλεια η επιστροφή του κόσμου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com