Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρεται για Talles Magno η Liverpool»

«Ενδιαφέρεται για Talles Magno η Liverpool»

Ταλέντο από την Βραζιλία έχει βάλει στο μάτι η Liverpool και συγκεκριμένα τον 17 χρονο Talles Magno, αν αληθεύουν όσα έγραψε στην Mirror ο David Maddock που καλυπτεί το ρεπορτάζ των Reds για την εφημερίδα.

Ο Magno είναι ψηλός, αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός στην Vasco da Gama και είναι βασικός στην Εθνική Βραζιλίας κάτω των 17 ετών. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του Καφέ και ορισμένοι τον χαρακτηρίζουν ως τον νέο, Neymar!

Η Vasco da Gama αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αναγκαστεί να τον παραχωρήσει τους επόμενους μήνες. Μόλις πριν από δύο χρόνια πούλησε τον Paulinho στην Bayer Leverkusen έναντι £17 εκατομμυρίων και η διοίκηση του συλλόγου έχει παραδεχθεί πως θα πρέπει να συνεχίσει τις πωλήσεις και τα επόμενα χρόνια.

Πρόταση για τον νεαρό επιθετικό είχε καταθέσει η Benfica και μάλιστα ύψους £2.5 εκατομμυρίων αλλά απορρίφθηκε. Ο Βραζιλιάνικος σύλλογος θα ήθελε να τον παραχωρήσει έναντι ενός μεγαλύτερου ποσού, το οποίο μπορεί να προσφέρει η Liverpool αν κρίνει πως πρέπει να το κάνει.

Μέχρι στιγμής έχει σκοράρει πέντε γκολ σε δέκα αγώνες με την Εθνική Βραζιλίας και έχει παίξει σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να εξασφαλίσει άδεια εργασίας στο Νησί.

Θα μπορούσε να αποκτηθεί ως μια επένδυση για το μέλλον από την Liverpool.

Ο Talles Magno έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην Βραζιλία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com