Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/5/1996 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Ian Rush (vid)

Σαν σήμερα: 5/5/1996 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Ian Rush (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα έρθουν ισόπαλοι με την Manchester City στο Maine Road για το πρωτάθλημα, με τον Ian Rush να σημειώνει το τελευταίο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Οι Κόκκινοι έχοντας «κλειδώσει» την 3η θέση της βαθμολογίας, πήγαν στην έδρα των Πολιτών που καιγόντουσαν για τη νίκη, καθώς προσπαθούσαν να παραμείνουν στην κατηγορία και κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα ήταν καταδικαστικό γι’ αυτούς.

Οι Reds δεν «χαρίστηκαν» στους οικοδεσπότες τους και προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με αυτογκολ του Steve Lomas στο 6′ και του Ian Rush στο 41′. Το γκολ του Ουαλού επιθετικού ήταν το 346ο του και τελευταίο του με την famous Red shirt, καθώς το καλοκαίρι εκείνο μετακινήθηκε στην Leeds Utd.

Οι Πολίτες στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση, για να σώσουν την κατηγορία. Με τα γκολ των Uwe Rosler στο 71′ και Kit Symons στο 78′, έφεραν στα ίσια το παιχνίδι, χωρίς όμως να πάρουν κάτι παραπάνω, αποτέλεσμα που τους οδήγησε στην 2η κατηγορία.

Στο Maine Road βρέθηκαν 31.346 θεατές και διαιτητής ήταν ο S. J. Lodge.

Τα γκολ της συνάντησης μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο 19′:27″ του παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 5/5/1996 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Ian Rush
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com