Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε 8-10 ουδέτερες έδρες οι τελευταίοι αγώνες της σεζόν

Σε 8-10 ουδέτερες έδρες οι τελευταίοι αγώνες της σεζόν

Οριστικά σε ουδέτερες έδρες θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίοι αγώνες της φετινής Premier League και συγκεκριμένα θα χρησιμοποιηθούν 8-10 γήπεδα για τα 92 εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Η διοργανώτρια αρχή συζήτησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τις 20 ομάδες την Παρασκευή και η λύση για ουδέτερες έδρες προκρίθηκε, αφού φαίνεται πως είναι και ο μοναδικός τρόπος να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και νέοι κανόνες σε όλα τα γήπεδα.

Δεν πρόκειται απαραίτητα για έδρες όπως το Wembley, αλλά και για το AMEX της Brighton και το Villa Park της Aston Villa. Αυτές οι δύο έδρες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για αγώνες, αλλά σαφώς όχι για εκείνους της Brighton και της Aston Villa.

Αποφασίστηκε να περιμένει η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις και αυτή να συμβεί, μόνο όταν αποφασίσει η Κυβέρνηση να χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα που έχει πάρει για να σταματήσει την διασπορά του κορονοϊού.

Η πιθανή ημερομηνία επανέναρξης της Premier League πλέον είναι η 12η Ιουνίου και όχι η 8η όπως αναφερόταν το τελευταίο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως από την Κυβέρνηση, αλλά αυτό θεωρείται πως θα συμβεί όταν κριθεί πως υπάρχει η απαραίτητη ασφάλεια.

Οι ομάδες του Πρωταθλήματος παραμένουν αποφασισμένες να ολοκληρώσουν την φετινή σεζόν και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν από τον ερχόμενο μήνα.

Σημαντικό είναι τονίσουμε πως δεν υπήρχε και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία πρόθεση και δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για ακύρωση της σεζόν.

Οι ομάδες θα συζητήσουν ξανά την Πέμπτη, δηλαδή την ημέρα που λογικά θα ανακοινώσει χαλάρωση των μέτρων η Κυβέρνηση. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζουμε περισσότερα αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής των 92 αγώνων, το πότε θα πραγματοποιηθούν, καθώς και το που.

Πιθανή επιστροφή στο Wembley για τους Reds;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com