Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η εξήγηση για το νούμερο 66 του Alexander-Arnold

Η εξήγηση για το νούμερο 66 του Alexander-Arnold

Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε αναρωτηθεί γιατί φοράει το νούμερο 66 ο Trent Alexander-Arnold, το οποίο είναι ασυνήθιστο και δεν το βλέπουμε συχνά σε ποδοσφαιριστές.

Την απάντηση έδωσε σήμερα ο Lee Radcliffe, δηλαδή ο υπεύθυνος για τις εμφανίσεις του συλλόγου:

“ Όταν έρχονται νέα παιδιά στην Ακαδημία πάντα προσπαθούμε να τους δίνουμε μεγάλα νούμερα. Δεν θέλουμε να τους δίνουμε μικρά νούμερα, για να μην σκεφτούν πως τα κατάφεραν αμέσως. Καταλάβατε τι εννοώ. ”

“ Εκείνοι διαλέγουν ένα τέτοιου είδους νούμερο, γιατί τους το δίνουμε εμείς. ”

“ Είναι ένα περίεργο συναίσθημα να τον βλέπεις να πανηγυρίζει τρόπαια με το νούμερο 66 στην πλάτη και δεν μπορώ να το περιγράψω. Είναι περίεργο να βλέπεις κάποιον να είναι χαρούμενος με ένα τόσο μεγάλο νούμερο. ”

“ Ο Trent είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην πρώτη ομάδα και φυσικά δεν καταλαβαίνει πόσο καλός είναι. Δεν έχει ζητήσει τίποτα, για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Νομίζω πως σκέφτηκε πως το συγκεκριμένο νούμερο του κάνει και πως θα το κρατήσει. Δεν είχε καταλάβει εμβληματικό θα γίνει. ”

“ Αν μείνουν στην ομάδα για έναν χρόνο και βρίσκονται κοντά στην πρώτη ομάδα, μπορούν να ζητήσουν άμα το θέλουν να πάρουν ένα μικρότερο νούμερο. Ο Trent όμως ταυτίστηκε με το νούμερο και ποτέ δεν ζήτησε να το αλλάξει. ”

“ Μετά την πρώτη του σεζόν, όλοι καταλάβαμε πόσο καλός επρόκειτο να γίνει και πιστεύαμε πως δεν θα αργήσει να αλλάξει το νούμερο. ”

“ Τώρα, επειδή ο Trent αποφάσισε να το κρατήσει θεωρώ πως έχει ήδη γίνει ένα εμβληματικό νούμερο και θα γίνει ακόμη περισσότερο εμβληματικό τα επόμενα χρόνια. Θεωρώ πως αυτό το νούμερο έχει μπει στις καρδιές πολλών οπαδών, γιατί ο Trent είναι παιδί της πόλης. ” Τόνισε ο Radcliffe.

“ Βλέπεις πολλά παιδιά να περπατάνε στην πόλη με το νούμερο 66 και αυτό είναι περίεργο, αλλά και ωραίο. ”

Από την αρχή της καριέρας του έχει το νούμερο 66 ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com