Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δίνει από τώρα μέρος των χρημάτων στις ομάδες η Premier League

Δίνει από τώρα μέρος των χρημάτων στις ομάδες η Premier League

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει πολλές ομάδες σε αβεβαιότητα, αφού έσοδα δεν θα υπάρχουν για το επόμενο διάστημα και η Premier League θα βοηθήσει τις 20 ομάδες της, αφού θα τους δώσει από τώρα ένα μέρος των χρημάτων, το οποίο κανονικά θα δινόταν μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ήταν μια από τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην τελευταία τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με τους Times. Τα ποσά διαφέρουν ανά ομάδα και εκείνες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας θα λάβουν περισσότερα από £20 εκατομμύρια, ενώ θα εισπράξουν και ένα μέρος των χρημάτων που τους αναλογεί για τις τηλεοπτικές προβολές (π.χ η Liverpool θα λάβει περισσότερα χρήματα από την Norwich, γιατί είχε περισσότερους ζωντανούς αγώνες στην τηλεόραση).

Η Premier League μπορεί να χρειάζεται άλλους 9 αγώνες, για να ολοκληρωθεί αλλά έχει ήδη λάβει ολόκληρο το ποσό τόσο από τους εγχώριους τηλεοπτικούς φορείς, Sky Sports και BT Sport, όσο και από τους ξένους, με εξαίρεση εκείνους της Γερμανίας και της Ισπανίας.

Η Premier League καταλαβαίνει πως πολλές από τις ομάδες της θα αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα ελλείψει των αγώνων και θέλει να κάνει το καλύτερο που μπορεί, για να τις βοηθήσει.

Όσο για την επιστροφή στα γήπεδα, αυτή υπολογίζεται να συμβεί τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Η Premier League κάνει ό,τι μπορεί για τις ομάδες της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com