Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/4/2006 Νίκη επί West Brom με ρεκόρ Robbie Fowler (vid)

Σαν σήμερα: 1/4/2006 Νίκη επί West Brom με ρεκόρ Robbie Fowler (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την West Brom στο Hawthorns για το πρωτάθλημα, με τον Robbie Fowler να καταγράφει ένα προσωπικό ρεκόρ.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης για το 2004/05, διεκδικούσαν την θέση τους στην 4άδα, που θα τους οδηγούσε εκ νέου στους Ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου. Αντίπαλος τους εκείνο το απόγευμα στην διεκδίκηση των 3 βαθμών, η West Brom, με την οποία οι Reds είχαν καλή παράδοση στο Hawthorns.

Έτσι, μόλις στο 7′ ο «God» Robbie Fowler θα στείλει στη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων από ασίστ του Djibril Cissé, δίνοντας το μήνυμα σε όλους ότι η καλή παράδοση των Κόκκινων εκεί, θα συνεχισθεί.

Στο 38′ ο Djibril Cissé από εξαιρετική ασίστ του Xabi Alonso, θα περάσει και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Tomasz Kuszczak, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, τελειώνοντας την υπόθεση νίκη για τους Reds πολύ νωρίς.

Για τον «God» Robbie Fowler το γκολ που σημείωσε, θα είναι το 173ο του με την Κόκκινη φανέλα, το οποίο τον ανέβασε μόνο στην 5η θέση του πίνακα των σκόρερς του Συλλόγου όλων των εποχών, ξεπερνώντας τον King Kenny Dalglish!

Η νίκη των Reds στο Hawthorns ήταν η 8η συνεχόμενη στο γήπεδο των «Baggies».

Το παιχνίδι παρακολούθησαν 27.576 θεατές και διαιτητής ήταν ο U. D. Rennie.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 1/4/2006 Νίκη επί West Brom με ρεκόρ Robbie Fowler
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com