Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο πλευρό των ηλικιωμένων της Σκωτίας ο Robertson

Στο πλευρό των ηλικιωμένων της Σκωτίας ο Robertson

Από την στιγμή που διακόπηκε η Premier League, το όνομα του Andrew Robertson έχει συνδεθεί με διάφορες δωρεές στην μάχη κατά του κορονοϊού, οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, εκτός από την τελευταία.

Ο αριστερός μπακ των Reds βρίσκεται στο πλευρό των ηλικιωμένων της πατρίδας του, Σκωτίας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και συνεργάζεται με το Age Scotland και είναι έτοιμος να προσφέρει την βοήθειά του σε όποιον το έχει ανάγκη.

Ο Robbo έκανε τις εξής δηλώσεις μετά την επικύρωση της συμφωνίας:

“ Έχω και εγώ ηλικιωμένα άτομα στην οικογένειά μου και ξέρω πως αυτή η περίοδος είναι δύσκολη και αγχωτική για εκείνους. ”

“ Μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να πληροφορηθείς σωστά για το θέμα και να πάρεις ή τις σωστές συμβουλές ή ακόμη και να έχεις μια φιλική συζήτηση, αν είσαι μόνος σου. ”

“ Θέλω να γνωρίζω ο κόσμος πως το Age Scotland είναι εδώ για εκείνους. Η φανταστική γραμμή υποστήριξης που διαθέτει προσφέρει την υποστήριξή της στους μεγαλύτερους ανθρώπους όσο εμείς προσαρμοζόμαστε σε αυτόν τον νέο τρόπο ζωής. ”

Το Age Scotland δέχεται περίπου 70 κλήσεις ανά εβδομάδα, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δέχθηκε 700 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και την ανάγκη των ηλικιωμένων πληροφορηθούν για τον ιό και να μιλήσουν σε ειδικούς.

Δεν ξεχνάει την πατρίδα του ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com