Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 20/3/1997 Πρόκριση επί Brann με «διαδηλωτή» Fowler (vid)

Σαν σήμερα: 20/3/1997 Πρόκριση επί Brann με «διαδηλωτή» Fowler (vid)

Την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans με αντίπαλο την Brann Bergen & τον Robbie Fowler να «σημαδεύει» το παιχνίδι με το δικό του κοινωνικό μήνυμα.

Ο Άγγλος επιθετικός των Κόκκινων και παιδί της πόλης του Liverpool, θα αφήσει το στίγμα του σε εκείνο το παιχνίδι, τόσο αγωνιστικά, όσο και έξω από αυτό. Με δύο δικά του γκολ στο 26′ με πέναλτι και στο 77′ κι ενδιάμεσα ένα του Stan Collymore στο 60′, οι Reds σε συνδυασμό με το 1-1 του παιχνιδιού της Νορβηγίας, θα πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Fowler κέρδισε τις εντυπώσεις, όχι μόνο για τα γκολ του εκείνο το βράδυ. Ο επιθετικός των Κόκκινων, μετά το 2ο του γκολ στην αναμέτρηση, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 3-0, σήκωσε τη φανέλα του και εμφάνισε ένα μπλουζάκι στο οποίο εξέφραζε την αλληλεγγύη του για 500 απολυμένους ναυτεργάτες από το λιμάνι του Liverpool. Αυτή του η κίνηση κέρδισε τον θαυμασμό της τοπικής κοινότητας, όχι όμως και της UEFA, η οποία του επέβαλε πρόστιμο.

Στο παιχνίδι αυτό ο John Barnes πραγματοποίησε την 400η του εμφάνιση με τα Κόκκινα.

Στο Anfield εκείνο το βράδυ βρέθηκαν 40.326 θεατές και διαιτητής ήταν ο Ιταλός A. Trentalange.

Στο παρακάτω video, μπορείτε να δείτε τα 2 γκολ του «διαδηλωτή» Robbie Fowler:

Σαν σήμερα: 20/3/1997 Πρόκριση επί Brann με «διαδηλωτή» Fowler
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com