Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 14/3/1998 Ματσάρα με Tottenham χωρίς νικητή (vid)

Σαν σήμερα: 14/3/1998 Ματσάρα με Tottenham χωρίς νικητή (vid)

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Premier League 1997/98 διεξήχθη σαν σήμερα στο White Hart Lane, με τις Tottenham & Liverpool να έρχονται ισόπαλες 3-3.

Με τους Spurs να ψάχνουν απεγνωσμένα να συγκεντρώσουν όσου βαθμούς μπορούσαν περισσότερους, για να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, οι Reds έδωσαν πραγματική μάχη για 90′. Οι φάσεις στις δύο εστίες εναλλάσσονταν με κινηματογραφική ταχύτητα και το τελικό σκορ αδικούσε και τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Jürgen Klinsmann στο 13′, για να ισοφαρίσουν οι Κόκκινοι με τον Steve McManaman στο 21′, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά μπροστά οι Spurs με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής του David Ginola στο 49′, για να ισοφαρίσουν εκ νέου οι Reds με ανάποδο ψαλίδι του Paul Ince στο 64′. Ξανά μπροστά στο σκορ οι Spurs με κεφαλιά του Ramon Vega στο 80′, πιστεύοντας όλοι στο White Hart Lane θα έπιαρναν τους 3 βαθμούς της νίκης.

Το παιχνίδι είχε εξελιχθεί σε ροντέο, με τους Spurs να έχουν δύο ακόμα προσπάθειες τους για γκολ στα δοκάρια του Brad Friedel. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος των γηπεδούχων καθώς οι Κόκκινοι θα ισοφαρίσουν με τον Steve McManaman στο 89′, ο οποίος πρόλαβε την μπάλα από σουτ του Michael Owen στο δοκάρι και την έστειλε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι στο White Hart Lane παρακολούθησαν 30.245 θεατές και με διαιτητή τον Uriah Rennie.

Στο παρακάτω video και στο χρονικό σημείο 1:30′:45″ μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 14/3/1998 Ματσάρα με Tottenham χωρίς νικητή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com