Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lewandowski: «Ένα στοίχημα με τον Klopp με βοήθησε να βελτιώσω τα τελειώματά μου»

Lewandowski: «Ένα στοίχημα με τον Klopp με βοήθησε να βελτιώσω τα τελειώματά μου»

Ο Robert Lewandowski αποκάλυψε πώς ένα στοίχημα με τον τωρινό προπονητή της Liverpool, Jurgen Klopp, βελτίωσε τα τελειώματά όταν οι δύο δούλευαν μαζί στη Borussia Dortmund.

Ο επιθετικός της Bayern Munich είχε τέσσερις εξαιρετικές σεζόν υπό τον Klopp στην Dortmund, σκοράροντας 103 γκολ σε 187 εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες πριν πάει στους πρωταθλητές Γερμανίας το 2014.

Σε μια συνέντευξη με τον Guardian, ο Πολωνός διεθνής δήλωσε ότι ένα μικρό στοίχημα με τον Klopp βελτίωσε τα τελειώματά του κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο Westfalenstadion.

Είπε: «Στη Dortmund στοιχηματίσαμε ότι αν σκοράρω 10 γκολ τότε ο Jurgen Klopp μου δίνει €50.

«Στις πρώτες προπονήσεις, σκόραρα τρία ή τέσσερα. Στη συνέχεια, μετά από πέντε, έξι, επτά προπονήσεις σκόραρα επτά, οκτώ. Στη συνέχεια, μετά από τρεις μήνες σκόραρα σε κάθε προπόνηση περισσότερα απο 10.

«Μετά από μερικές εβδομάδες, ο Jürgen είπε:» Δεν γίνεται άλλο, είναι πάρα πολύ για μένα. Δεν θέλω να σε πληρώσω πια. «Αυτό ήταν μέρος της νοοτροπίας μου. Αυτό ήταν πολύ χρήσιμο για μένα.»

Ο επιθετικός ήταν επίσης επαινετικός για τον τρόπο διαχείρισης και την τακτική του Klopp, και χαρακτήρισε την τρέχουσα ομάδα της Liverpool ως «μηχανή».

Πρόσθεσε: «Είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Δεν έχει σημασία τι λέει: τον πιστεύεις. Όλα αυτά που λέει είναι από την καρδιά.

«Πριν, είχα πολλά προβλήματα με τη γλώσσα του σώματός μου – είναι περισσότερο μέρος του παιχνιδιού και της κατάρτισης. Η γλώσσα του σώματος μου ήταν η ίδια. Μερικές φορές πρέπει να είσαι πιο θυμωμένος. Για μένα αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ.

«Έπρεπε να αλλάξω. Αυτό ήταν υπό τον Klopp. Μου είπε μερικές φορές ότι δεν ήξερε αν ήμουν θυμωμένος ή χαρούμενος. Κανείς δεν θέλει να αλλάξει κάτι στον εαυτό του. Αυτό δεν ήταν εύκολο. Αλλά ήξερα ότι αν ήθελα να είμαι καλύτερος παίκτης και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της καριέρας μου έπρεπε να αλλάξω ».

Robert Lewandowski και Joel Matip στο περσινό διπλό των Reds στο Μόναχο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com