Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για τις μεταγραφές ο Klopp

Μίλησε για τις μεταγραφές ο Klopp

Η φετινή σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και η καλοκαιρινή περίοδος των μεταγραφών πλησιάζει με όλο και περισσότερες φήμες να κάνουν την εμφάνισή τους και τον Jürgen Klopp να μιλάει για πρώτη φορά μετά από μήνες για το μεταγραφικό σκεπτικό της ομάδας.

Ο Γερμανός αναλυτικά για τις μεταγραφές είπε:

“ Συνήθως όταν ο κόσμος σκέφτεται την καλύτερη ομάδα του κόσμου, το μυαλό του πάει στην Barcelona και την Real Madrid, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγα χρόνια ή την Manchester City των δύο προηγούμενων ετών. ”

“ Εμείς έχουμε μια ομάδα, η οποία διαθέτει τη σωστή νοοτροπία και είναι εφοδιασμένη με καλούς παίκτες. Κάνουμε κριτική στις εμφανίσεις μας και δεν κοιτάζουμε μόνο τα αποτέλεσμα, τα οποία είναι εξαιρετικά, όπως κάνει ο κόσμος. Δεν πιστεύουμε όμως πως είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου. ”

“ Από την μια πλευρά, είναι πιο εύκολο να κάνεις μεταγραφές αν οι παίκτες σε βλέπουν ως την καλύτερη ομάδα του κόσμου και γνωρίζουν πως είσαι επιτυχημένος. Είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείς με παίκτες. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Από την άλλη όμως πλευρά, όσο καλύτερη ομάδα έχεις, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να κάνεις νέες μεταγραφές γιατί οι ποδοσφαιριστές αναρωτιούνται που θα αγωνιστούν. ”

“ Εμείς χρειαζόμαστε παίκτες που θέλουν να είναι μέλος του συλλόγου, που θέλουν να παλέψουν για τη θέση τους, που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα μαζί μας και θέλουν να εξελιχθούν μαζί μας. ”

“ Έχουμε ήδη τέτοιους παίκτες και όποιος θέλει να έρθει στην ομάδα μας, θα πρέπει να πληροί αυτά τα κριτήρια. ”

“ Εννοείται όμως πως δεν είναι εύκολο να πληροί κανείς τα συγκεκριμένα κριτήρια. Ο μέσος όρος ηλικίας που έχουμε στην ομάδα είναι καλός. Μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά σε 2-3 χρόνια αλλά τώρα είναι καλός. ”

“ Ίσως να μην είναι καλή ηλικία για πώληση, αλλά σίγουρα είναι για να παίζουν καλά μαζί μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε για τις μεταγραφές, αλλά σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος. ”

“ Το προηγούμενο καλοκαίρι αποκτήσαμε τους Sepp, Harvey και ο Adrian, με αποτέλεσμα ο κόσμος μας να μην είναι χαρούμενος γιατί νόμιζε πως θέλαμε παίκτη σε αυτήν ή την άλλη θέση. ”

“ Θα δούμε αν θα μπορέσουμε να πάρουμε ξανά τις σωστές αποφάσεις. Αυτό όμως δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Μιλάμε για το μεταγραφικό παζάρι και υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε εμείς. ”

“ Θέλουμε να αποκτήσουμε μόνο τον κατάλληλο παίκτη και όχι απλά να πάρουμε κάποιον. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Ο Harvey Elliott ήταν μια από τις τρεις περσινές μεταγραφές της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com