Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει και τον Richie Partridge η Liverpool

Χάνει και τον Richie Partridge η Liverpool

Η Liverpool θα χάσει τον φυσιοθεραπευτή της πρώτης ομάδας Richie Partridge σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα, με τον 39χρονο να ακολουθεί τον Andy Massey που έφυγε νωρίτερα.

Αποκαλύφθηκε πως ο Massey αφησε τον σύλλογο στα τέλη του περασμένου έτους, με τον Βόρειοιρλανδό να απαλλάσσεται από τον ρόλο του επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών για να αναλάβει την ίδια θέση με τη FIFA τον Μάρτιο.

Τώρα η Liverpool θα χρειαστεί να γεμίσει ένα ακόμα κενό στο προσωπικό της, καθώς έχει αναφερθεί ότι ο Partridge θα ενταχθεί στην εθνική ομάδα του Qatar.

Σύμφωνα με το Training Ground Guru, ο 39χρονος θα εγκαταλείψει απ’τον σύλλογο στα τέλη Φεβρουαρίου και θα εγκατασταθεί στο Aspetar.

Η Liverpool έστειλε αρκετούς παίκτες για να υποβληθούν σε θεραπεία στο Aspetar τα τελευταία χρόνια, κυρίως τον Adam Lallana, ενώ προσέλαβε τον ιατρό αποθεραπείας και επιμελητή επιδόσεων Philipp Jacobsen από εκεί το 2018.

Ο Partridge ήταν πρώην παίκτης των Reds, έχοντας βγει από την ακαδημία για να κάνει τρεις εμφανίσεις για την πρώτη ομάδα μεταξύ 2000 και 2004.

Αλλά μετά από εμφανίσεις με τις Rotherham, Chester, Stockport και The New Saints, αναγκάστηκε να αποσυρθεί εξαιτίας των επίμονων τραυματισμών στο γόνατο.

Επέστρεψε στην Liverpool ως φυσιοθεραπευτής ακαδημίας το 2011 μετά από έναν ρόλο μερικής απασχόλησης, προτού προωθηθεί στο προσωπικό της πρώτης ομάδας το 2016, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωτικής αναβάθμισης του ιατρικού τμήματος.

Ο πρώην διεθνής της εθνικής νέων της Ιρλανδίας είναι τακτικός στο γήπεδο και ταξίδεψε με τον Mohamed Salah για να επιβλέπει την αποκατάστασή του από τραυματισμό στον αστράγαλο νωρίτερα αυτή τη σεζόν κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στο Dubai.

Δεν είναι σαφές πώς η Liverpool θα καλύψει το ρόλο του στο σύλλογο, αν και αναμένεται να ανακοινώσει την άφιξη του Gary O’Driscoll από την Arsenal για να αναλάβει τη θέση του Massey ως επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών.

Ο Paul Kelly είναι σήμερα επικεφαλής φυσιοθεραπείας της ακαδημίας και μπορεί να είναι υποψήφιος για την θέση του Partridge.

Ο Gary O’Driscoll θα ενταχθεί στο δυναμικό των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com