Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Crystal Palace και για το ξεκίνημα της ομάδας

Ο Klopp για Crystal Palace και για το ξεκίνημα της ομάδας

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μίλησε ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp και αναφέρθηκε στο εξαιρετικό εγχώριο ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει η Liverpool και για τον επόμενο αγώνα της με αντίπαλο την Crystal Palace σε δέκα μέρες.

Για το ξεκίνημα είπε:

“ Είναι μόνο η αρχή. Μόνο αυτό. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Αν μου λέγατε πριν την αρχή της σεζόν, πως σε αυτό το σημείο, θα είχαμε 34 βαθμούς, θα έλεγα ουάου. Αυτό που έχουμε κάνει είναι σχεδόν απίθανο. ”

“ Τώρα όμως τα παιδιά έχουν φύγει για την τελευταία διακοπή εθνικών ομάδων της χρονιάς. Πρέπει όμως να γυρίσουν και υγιείς. Είδατε πόση μεγάλη ένταση είχε το παιχνίδι με την City. ”

Για την αναμέτρηση του Selhust Park με την Crystal Palace:

“ Ελπίζουμε όλα τα παιδιά να γυρίσουν καλά και μετά θα πάμε να αντιμετωπίσουμε την Crystal Palace. ”

“ Νομίζω πως τα τελευταία παιχνίδια (των Εθνικών ομάδων) είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα και παίζουμε Σάββατο με την Crystal Palace. Οπότε θα επιστρέψουν την Τετάρτη και την Πέμπτη θα έχουμε μια χαλαρή προπόνηση, έπειτα είναι η Παρασκευή και το Σάββατο ο αγώνας με την Crystal Palace. ”

“ Αυτές είναι οι συνθήκες που έχουμε, αλλά είναι οι καλύτερες που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε (λόγω της βαθμολογίας), οπότε ας συνεχίσουμε. ”

Ο Klopp πανηγυρίζει την νίκη επί της Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com