Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/9/18 Μεγάλη νίκη επί της PSG και ντεμπούτο για Fabinho (vid)

Σαν σήμερα: 18/9/18 Μεγάλη νίκη επί της PSG και ντεμπούτο για Fabinho (vid)

Μια πολύ μεγάλη νίκη πετύχαινε σαν σήμερα το 2018 η Liverpool στην πρεμιέρα των ομίλων του Uefa Champions League κόντρα στην Paris Saint-Germain με σκορ 3-2 σε ένα παιχνίδι, που ο Fabinho πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα Κόκκινα και ο Bobby Firmino σκόραρε με ένα μάτι!

Οι Reds ξεκίνησαν εξαιρετικά τον αγώνα προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Daniel Sturridge στο 30’, ενώ 6 λεπτά αργότερα διπλασίασαν το προβάδισμά τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του James Milner. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο η PSG κατάφερε να μειώσει με τέρμα του Thomas Meunier, το οποίο παράλληλα έδωσε και νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και το γκολ της ισοφάρισης στο 82’ με πλασέ του Kylian Mbappe αλλά δεν ήταν το τελευταίο του αγώνα, γιατί πολύ απλά ο Bobby Firmino, που αντιμετώπιζε και πρόβλημα στο μάτι, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 91ο λεπτό με μια εκπληκτική κίνηση και εξαιρετικό τελείωμα έδωσε την νίκη στην ομάδα του Klopp με σκορ 3-2.

Αμέσως μετά το γκολ του Βραζιλιάνου, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Fabinho ως αλλαγή στην θέση του Sadio Mane και έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα των Reds.

Τα highlights της νίκης της Liverpool:

Ο Firmino σκοράρει στο ματς με την PSG.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com