Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/9/2000 Hat-trick του Michael Owen σε ένα ημίχρονο (vid)

Σαν σήμερα: 6/9/2000 Hat-trick του Michael Owen σε ένα ημίχρονο (vid)

Σαν σήμερα ο Michael Owen έκανε κάτι ασυνήθιστο σκοράροντας σε ένα ημίχρονο τρεις φορές, για να δώσει τη νίκη στη Liverpool με 3-1 σε παιχνίδι με την Aston Villa στο Anfield.

Τερματοφύλακας των Villans σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο επίσης πρώην Red, David James, ο οποίος είχε αποχωρήσει ένα χρόνο πριν.

Αξίζει εδώ να επισημανθεί ότι με το κατορθώματά του στον εν λόγω αγώνα, ο Michael Owen έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας μας που σκόραρε δύο hat-tricks σε ένα ημίχρονο σε αγώνα πρωταθλήματος. Τα γκολ σημειώθηκαν όλα στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο στο 5′ από ασίστ του Emile Heskey, το δεύτερο με κεφαλιά στο 14′ από κόρνερ του Vladimir Smicer και αφού νίκησε στον αέρα τον Gareth Southgate και το τρίτο στο 33′ αφού εκμεταλλεύτηκε λάθος του αμυντικού και επωφελήθηκε από την κόντρα με τον David James.

Για την ιστορία του παιχνιδιού, το γκολ των φιλοξενουμένων, σημείωσε ο Steve Stone στο 83′. Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Τετάρτης απόλαυσαν 43.360 θεατές και διαιτητής ήταν ο N.S. Barry.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ του Owen σε εκείνο το παιχνίδι (21’11»):

 

Σαν σήμερα: 6/9/2000 Hat-trick του Michael Owen σε ένα ημίχρονο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com