Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Να αντιμετωπίσω τον καλύτερο αμυντικό»

Barnes: «Να αντιμετωπίσω τον καλύτερο αμυντικό»

Για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Liverpool μίλησε ο επιθετικός της Burnley, Ashley Barnes, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στον Virgil van Dijk ή αλλιώς στον καλύτερο αμυντικό του κόσμου, όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος.

Ας δούμε τι είπε ο επιθετικός των Clarets για την προοπτική να αντιμετωπίσει τον Ολλανδό:

“ Αν ξεκινήσω, θα είναι εκπληκτικό να αντιμετωπίσω τον καλύτερο αμυντικό. Θέλεις να παίζεις κόντρα στους καλύτερους και να μπορείς να κερδίζεις. Έχω ένα καλό ρεκόρ με τις ομάδες τις πρώτες εξάδας, οπότε ένα ακόμη γκολ θα είναι ευπρόσδεκτο. ”

Αποκάλυψε και πως βλέπει τον αγώνα η Burnley:

“ Πάμε σε κάθε αγώνα με πολύ καλή ψυχολογία. Στην προπόνηση τα πράγματα είναι φανταστικά και κατά πάσα πιθανότητα έχουμε το καλύτερο ρόστερ όσα χρόνια είμαι στην ομάδα και θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. ” Είπε ο Barnes.

“ Γνωρίζουμε πως η Liverpool είναι μια καλή ομάδα. Δεν χρειάζεται να την δούμε να παίζει, για να το καταλάβουμε αυτό. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι ικανοί να πετύχουν, αλλά θα πάμε στον αγώνα, για να κάνουμε την δουλειά μας και να δούμε τι αδυναμίες έχουν και αν μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε. ”

Ο Ashley Barnes είναι η μεγαλύτερη απειλή από πλευράς Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com