Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες στο ημίχρονο του αγώνα με την Arsenal

Ο Klopp αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες στο ημίχρονο του αγώνα με την Arsenal

Έναν δύσκολο και πολύ σημαντικό αγώνα έδωσε η Liverpool το απόγευμα του Σαββάτο κόντρα στην Arsenal, τον οποίο και κέρδισε με τον Jürgen Klopp να αποκαλύπτει τι είπε στην ομάδα κατά την διάρκεια του ημιχρόνου και έφτασαν τελικά στην νίκη με σκορ 3-1.

Ο Γερμανός τεχνικός τελικά αποκάλυψε τι ακριβώς είπε στους παίκτες του και τους οδήγησε στην μεγάλη νίκη επί των Gunners:

“ Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο : “ Πως νομίζετε πως θα νιώθει η Arsenal τώρα; ”. Γιατί ήταν ένα πρώτο ημίχρονο με μεγάλη ένταση και έπρεπε να τρέξουν πολύ. Το κάναμε και εμείς, αλλά έπρεπε να το κάνουν και αυτοί. ”

“ Πίστευα πως ο ρυθμός που είχαμε βάλει από την αρχή στον αγώνα, ήταν εκπληκτικός. Πραγματικά εκπληκτικός. Δεν υπήρχε χρόνος να αναπνεύσεις. Ο Adrian έπαιρνε την μπάλα, την έδινε στον Robbo και εκείνος άρχιζε να τρέχει. Το κάναμε συνέχεια αυτό και μου άρεσε. Έπρεπε όμως κάπως να χαλάσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου μας. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Οπότε τους είπα, πως τώρα έπρεπε να παίξουμε. Να πασάρουμε την μπάλα και κάνουμε τα πάντα, για να τους χαλάσουμε το παιχνίδι. ”

“ Πίστεψα πως θα είμαστε καλά, αν κάνουμε τα σωστά πράγματα στον σωστό χρόνο και τώρα έχουμε ξανά μια ή δύο ημέρες ξεκούρασης και μετά θα ξεκινήσουμε ξανά. ”

Ο χαρούμενος Klopp και ο απογοητευμένος Emery.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com