Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφουν σύντομα στις προπονήσεις Shaqiri και Keita!

Επιστρέφουν σύντομα στις προπονήσεις Shaqiri και Keita!

Ένα σύντομο injury update για την κατάσταση των Naby Keita και Xherdan Shaqiri μας παρέθεσε ο Jurgen Klopp μετά το φιλικό με τη Sporting Lisbon.

Σύμφωνα με τον Γερμανό, υπάρχει πιθανότητα οι δύο μέσοι της Liverpool να προπονηθούν μαζί με τους συμπαίκτες τους την ερχόμενη εβδομάδα.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε ο προπονητής της ομάδας μας στη συνέντευξη τύπου του μετά το φιλικό με την πορτογαλική ομάδα:

«Έχουμε μία σημαντική εβδομάδα μπροστά μας στο Evian, θα συμμετάσχουμε σε ένα δυνατό training camp εκεί.»

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Napoli, και μετά παίζουμε το επόμενο φιλικό με τη Lyon, το οποίο ουσιαστικά το οργανώσαμε για τα παιδιά πού επιστρέφουν από τις διακοπές τους.»

«Θα είναι πολύ σημαντικό (για τους παίκτες πού θα έχουν ενσωματωθεί με την ομάδα μέχρι τότε) να πάρουν μερικά λεπτά συμμετοχής. Μακάρι να συμβεί.»

«Όταν γυρίσουμε, είναι πιθανό -και το ευχόμαστε- να έχουμε μαζί μας 6 επιπλέον παίκτες.»

«Ο Naby Keita λογικά θα είναι έτοιμος να προπονηθεί, ο Xherdan Shaqiri επίσης θα είναι έτοιμος να προπονηθεί και πιθανόν να παίξει και λίγα λεπτά. Επιστρέφουν επίσης οι Mo (Salah), Bobby (Firmino) και Alisson, καθώς επίσης και ο Sadio Mane μία εβδομάδα αργότερα. Είναι όλοι τους σημαντικοί παίκτες για μας.»

O Xherdan Shaqiri παίρνει τη θέση του Naby Keita στο ντέρμπι με την Manchester United τον περασμένο Δεκέμβρη. Και όλοι ξέρουμε τι συνέβη μετά.
O Xherdan Shaqiri παίρνει τη θέση του Naby Keita στο ντέρμπι με την Manchester United τον περασμένο Δεκέμβρη. Και όλοι ξέρουμε τι συνέβη μετά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com