Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: « Πουθενά αλλού σαν τη Liverpool, μένω στην πιο σέξι ομάδα! »

Mane: « Πουθενά αλλού σαν τη Liverpool, μένω στην πιο σέξι ομάδα! »

Νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Sadio Mane, αυτή τη φορά στη Mirror και τον θρύλο των Reds, Robbie Fowler, στην οποία ρωτήθηκε ξανά για το ενδιαφέρον της Real Madrid και εκείνος το έκανε όσο πιο ξεκάθαρο γινόταν: Μένει στη Liverpool για πολλά ακόμη χρόνια!

Ο Fowler ρώτησε αμέσως τον διεθνή επιθετικό για το ενδιαφέρον των Μαδριλένων και αν επιθυμεί να μείνει στο Anfield:

“ Ναι, θέλω να μείνω στη Liverpool. Δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα όπως η Liverpool. ”

“ Για εμένα ο ημιτελικός με την Barcelona ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχω ζήσει στο Anfield και μετά από όλα συνεχίζονται να γράφονται πράγματα για την Real Madrid. Μετά από μια τέτοια νύχτα… ”

“ Η Liverpool είναι μια απίστευτη ομάδα, απλά απίστευτη. Εννοείται πως μετά από όλα αυτά δεν πρόκειται να πάω πουθενά, γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα και έχουμε τους καλύτερους οπαδούς. Είναι κάτι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην ομάδα. ” Είπε ο Mane.

Ο Θεός έπειτα ρώτησε τον Sadio για την μεταγραφή του στη Liverpool και τι κάνει την ομάδα τόσο ξεχωριστή:

“ Η Liverpool είναι μια πολύ ξεχωριστή ομάδα και ήταν ξεχωριστή από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. ”

“ Όταν με κάλεσε για πρώτη φορά ο προπονητής πριν γίνει η μεταγραφή, είπα “ ωχ”. Γιατί έχω έναν φίλο στη Σενεγάλη, ο οποίος μου έλεγε όταν έπαιζα στη Salzburg, πως ήθελε να με δει μια μέρα να αγωνίζομαι στη Liverpool. Θυμάμαι πως μου έλεγε, ότι η Liverpool είναι η μοναδική σέξι ομάδα στην Ευρώπη. Μου το έλεγε συνέχεια: “ Η Liverpool είναι η μοναδική σέξι ομάδα στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει άλλη. ”

“ Τώρα μου λέει : “ Στο έλεγα, στο έλεγα ”. Πότε δεν πίστεψα πως μπορώ να παίξω στη Liverpool και ούτε τώρα μπορώ να το πιστέψω. ”

Μόνο η Liverpool υπάρχει για τον Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com