Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Πρέπει να είμαστε τέλειοι για να νικήσουμε τη Barcelona»

Alisson: «Πρέπει να είμαστε τέλειοι για να νικήσουμε τη Barcelona»

Το τελευταίο μέρος της συνέντευξης του Alisson Becker στο site της Liverpool αφορούσε την επερχόμενη κόντρα με τη Barcelona για το Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της ομάδας μας, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας της Roma πού απέκλεισε τους Blaugrana στα προημιτελικά της περσινής σεζόν, ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο μάθημα πού να πήρε από αυτή την πρόκριση των Ρωμαίων πού να μπορεί να το μεταδώσει στους νυν συμπαίκτες του.

Και ο Ali (όπως τον αποκαλεί ο Jurgen Klopp) αποκρίθηκε ως εξής:

«Νομίζω ότι πάντα μπορούμε να προτείνουμε και να εφαρμόζουμε καινούρια πράγματα στο παιχνίδι μας, καθώς στη ζωή συνεχώς μαθαίνεις καινούρια πράγματα. Το να συμμετάσχω σε εκείνο τον προημιτελικό με τη Roma ήταν απίστευτη εμπειρία, όπου νικήσαμε 3-0 στον επαναληπτικό, μετά την ήττα με 4-1 στο πρώτο παιχνίδι. Προσωπικά δεν είχα και πολλή δουλειά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως η ομάδα μου έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Αν είναι να κερδίσουμε τη Barcelona, θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά αμυντικά. Είναι μία ομάδα με τόσο μεγάλη επιθετική ικανότητα, όχι μόνο στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, αλλά και με την έννοια της υποστήριξης πού δέχονται από τους μέσους. Είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, ενώ είναι πολύ καλή και στο να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις από ‘σκοτωμένες’ μπαλιές. Οπότε, θα πρέπει να δώσουμε ο,τι έχουμε προκειμένου να προκριθούμε στον τελικό.»

Αυτά είχε να πει ο Alisson Becker για τη Barcelona και τον τρόπο αντιμετώπισής της από τους Reds.
Αυτά είχε να πει ο Alisson Becker για τη Barcelona και τον τρόπο αντιμετώπισής της από τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com