Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Philippe Coutinho και το μήνυμά του στους Red fans

Ο Philippe Coutinho και το μήνυμά του στους Red fans

Ο Philippe Coutinho  σε απαντήσεις που έδωσε σήμερα σε οπαδούς στο Instagram , παραδέχτηκε κάτι που πολλοί δεν θα περίμεναν σχετικά με το ποιά θεωρεί αγαπημένη του ανάμνηση στο Champions League και επίσης αποκάλυψε το πως αισθάνεται που θα επιστρέψει στο Anfield ως αντίπαλος .

Κάποιος οπαδός ρώτησε:» Πως αισθάνεσαι που στον ημιτελικό του Champions League θα παίξεις ενάντια στην προηγούμενη ομάδα σου  τη Liverpool; Και ο Philippe Coutinho που πέρασε πέντε χρόνια στο Merseyside απάντησε..:» Πολύ ενθουσιασμένος!» Ο σταρ της Barca στις 7 του Μάη θα επιστρέψει στο Liverpool για να πάρει την δυνατότητα πρόκρισης από τον Jurgen Klopp στον έναν από τους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Άλλη μια ενδιαφέρουσα ερώτηση που τέθηκε στον 26 άχρονο παίκτη ήταν:»Ποιά θεωρείς την πιο αγαπημένη σου ανάμνηση στο σύνολο των συμμετοχών σου στο Champions League;» Και εδώ ο βραζιλιάνος παραδέχτηκε..:»Μα το hat-trick που πέτυχα ενάντια στην Spartak Μόσχας».  Αυτό το τριπλό του Coutinho ενάντια στη ρώσικη ομάδα έγινε σε έναν αγώνα -διασυρμό με 7-0 όπου ο παίκτης έπαιζε ακόμα με την φανέλα της Liverpool, στη φάση των ομίλων της περασμένης σεζόν.Ο Philippe Coutinho αναχώρησε για την La Liga έναν μήνα μετά από εκείνη τη φάση.

Αυτή η παραδοχή μπορεί να εκπλήσσει αρκετούς οπαδούς ,υπολογίζοντας ότι ο Coutinho έβαλε ένα μεγαλειώδες γκολ απέναντι στην Manchester United την Τρίτη που πέρασε. Αλλά μαζεύοντας την μπάλα και τη νίκη σε εκείνον τον αγώνα στο Anfield τον Δεκέμβρη του 2017 , είναι εκείνη η αγαπημένη ανάμνηση για τον μαέστρο της επίθεσης από το Champions League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com