Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και για τα δύο τρόπαια ”

Klopp: “ Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και για τα δύο τρόπαια ”

Η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Liverpool, Jürgen Klopp ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Tottenham Hotspur ολοκλήρωθηκε πριν από λίγα λεπτά.

Ο Klopp μίλησε για τους τραυματίες και την κατάσταση των παικτών του: 

“ Είναι η πρώτη φορά που έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους μετά από διακοπή. Χθες προπονήθηκαν όλοι και ο Shaqiri και ο Trent και ο Joe Gomez. ”

Για την φόρμα του Mohamed Salah: 

“ Τον Mo τον βοήθησε αρκετά η διακοπή και κατάφερε να αποκτήσει ξανά την φρεσκάδα του. Το ίδιο ισχύει και με τους υπόλοιπους μη διεθνείς. ”

Για τον Chamberlain και την επιστροφή του: 

“ Ένα από τα λάθη μου σχετικά με την επιστροφή του Chamberlain είναι, πως ενθουσιάστηκα περισσότερο από ότι έπρεπε. Όποτε είναι έτοιμος να προπονηθεί και να αγωνιστεί θα σας ενημερώσω. ”

Για την συνέχεια: 

“ Θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους και για τους δύο τίτλους και να το απολαύσουμε. Έχουμε μια καλή βάση και τώρα πρέπει να την αξιοποιήσουμε. ”

Για τα 4 εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια στο Anfield για την Premier League: 

“ Δύο από τέσσερα παιχνίδια είναι κόντρα σε Tottenham και Chelsea. Λατρεύουμε τέτοιου είδους παιχνίδια. Έχουν τους δικούς τους λόγους να κερδίσουν τον αγώνα, χρειαζόνται και εκείνοι βαθμούς. ” Δήλωσε ο Klopp.

Για την Tottenham: 

“ Είναι μια κανονική ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν χρειάζονται πολλές μεταγραφές, αν έχεις μια δεμένη ομάδα. Σέβομαι αρκετά την ομάδα τους. ”

Για το αν πιστεύει στον τίτλο: 

“ Η πίστη στον τίτλο είναι σημαντική, αλλά είμαι σίγουρος πως και η Manchester City το πιστεύει. ”

Για το ματς με τους Spurs: 

“ Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει πλεονέκτημα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα την Κυριακή. Θα μας δημιουργήσουν προβλήματα, όπως και η Fulham. ”

Έτοιμη για τον αγώνα της Κυριακής η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com