Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Προσπάθησα να φέρω τον Chilwell στη Liverpool»

Rodgers: «Προσπάθησα να φέρω τον Chilwell στη Liverpool»

Σε μία ιστορία για τον νυν παίκτη του στη Leicester City αναφέρθηκε ο νυν προπονητής των Αλεπούδων και πρώην της Liverpool, Brendan Rodgers.

Ο πρώην manager της ομάδας μας, ο οποίος επέστρεψε στο αγγλικό ποδόσφαιρο για πρώτη φορά μετά την απόλυσή του τον Οκτώβριο του 2015 και την αντικατάστασή του από τον Klopp, παραδέχτηκε ότι ήθελε από τότε να γίνει προπονητής του νυν βασικού του αριστερού back στη Leicester: Του Ben Chilwell.

Μιλώντας στη Daily Express, ο BR δημοσιοποίησε τα εξής σχετικά με το παλιότερο ενδιαφέρον του για τον παίκτη:

«Μπορώ να δω ότι (ο Chilwell) είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Προσπάθησα να τον φέρω στη Liverpool όταν ήμουν εκεί, καθώς ήξερα από τότε τι ταλέντο έχει.»

«Ήταν μία περίοδος κατά την οποία ψάχναμε αριστερό back, και ο συγκεκριμένος βρισκόταν στην κορυφή της λίστας μας. Όμως δε φτάσαμε καν κοντά στο να τον αποκτήσουμε, καθώς η Leicester ήθελε να προστατέψει τα περιουσιακά της στοιχεία.»

«Η ομάδα (Leicester) ήταν αποφασισμένη να τον κρατήσει, καθώς ήταν ένα αγόρι του οποίου το ταλέντο είχε αναγνωριστεί από τότε. Ήταν ένας υπέροχος νέος παίκτης.»

Αυτά είχε να πει ο Rodgers για τον Chilwell. Εδώ ο μικρός σε μονομαχία με τον Salah σε περσινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Αυτά είχε να πει ο Rodgers για τον Chilwell. Εδώ ο μικρός σε μονομαχία με τον Salah σε περσινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com