Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ο Camacho έκανε το τάκλιν της ζωής του! ”

Klopp: “ Ο Camacho έκανε το τάκλιν της ζωής του! ”

Η Liverpool στον προχθεσινό αγώνα χρειάστηκε ένα πολύ μεγάλο τάκλιν από τον Rafa Camacho πάνω στον εξαιρετικό Zaha στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, για να επικρατήσει των Eagles και ο Jürgen Klopp μίλησε για την σημασία του τάκλιν του Πορταγάλου.

“ Αμέσως μετά το παιχνίδι του είπα ότι έκανε το πιο σημαντικό τάκλιν της ζωής του. ” Είπε ο Klopp στην Liverpool Echo.

“ Δεν ξέρω αν καταλάβε απολύτως τι είπα. Ήταν σαν να λέει τι ακριβώς του είπα. Όμως ήταν πραγματικά ένα τεράστιο τάκλιν. ”

“ Είναι καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Είναι ένας παίκτης με επιθετικό μυαλό και επιθετικές συνήθειες, αλλά έτσι είναι όλα τα πλάγια μπακ. Χρειάζεσαι τις επιθετικές ικανότητες, για να είσαι ένας πλάγιος μπακ. ”

“ Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρεθείς σε έναν αγώνα αντίπαλος με έναν κορυφαίο παίκτη και να πρέπει να κοιτάξεις πρώτα να μη σε περάσει. ” Ανέφερε ο Γερμανός προπονητής.

“ Το μαθαίνεις σταδιακά. Παρόμοια ήταν και η περίπτωση του Andrew Robertson. Ήταν ένας φανταστικός εξτρέμ, αλλά έπαιζε ως μπακ και τώρα είναι ένα εξαιρετικό αμυντικό μπακ. ”

“ Ήμουν πολύ χαρούμενος με την προσπάθεια του να κάνει το τάκλιν και φυσικά με το αποτέλεσμα του. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που είδα μια καλή προσπάθεια από τον Camacho. ”

Οι παίκτες των Reds πανηγυρίζουν το 2-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com