Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Ήταν μια τεράστια νίκη ”

Henderson: “ Ήταν μια τεράστια νίκη ”

Ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds και μίλησε για τη χθεσινή νίκη επί της Crystal Palace, αλλά και για τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο πρώτος σκόρερ της Premier League, Mohamed Salah.

Ο Hendo ξεκίνησε βασικός στον χθεσινό αγώνα, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο και είχε πολύ καλή απόδοση.

Για τη νίκη επί των Eagles: 

“ Ήταν μια τεράστια νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Το πιο σημαντικό ήταν που πήραμε τους 3 πόντους και χθες. ” Δήλωσε ο Άγγλος μέσος.

“ Ήταν ένα δύσκολο ματς και δεν πραγματοποιήσαμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να είχε ελέγξει τον αγώνα, όπως έχουμε κάνει σε άλλα παιχνίδια. Θα αναλύσουμε τον αγώνα και θα καταλάβουμε τι δεν κάναμε καλά. Πάντως από αποτέλεσμα είμαστε ευχαιριστήμενοι, γιατί πήραμε ακόμη μια νίκη. ”

“ Δεν γίνεται να παίζεις τέλεια σε κάθε παιχνίδι. Θα έχεις και τα καλά και τα κακά σου παιχνίδια. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρίσκεις τρόπο να παίρνεις τη νίκη και στα άσχημα σου παιχνίδια, ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά. Εμείς το καταφέραμε. ”

Για τον Mohamed Salah: 

“ Δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα στους αμυντικούς. Τους κάνει να έχουν εφιάλτες. Ήταν υπέροχος και χθες. Για ακόμη μια φορά.”

Ο Henderson πανηγύρισε με τον Klopp μετά το σφύριγμα της λήξης.ο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com