Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν κάνουν βουτιές οι παίκτες μου ”

Klopp: “ Δεν κάνουν βουτιές οι παίκτες μου ”

Στους δύο τελευταίους αγώνες κόντρα σε Newcastle και Arsenal η Liverpool έχει πάρει δύο πέναλτι για μαρκαρίσματα πάνω στον Mohamed Salah. Ο Αιγύπτιος εκτέλεσε και τα δύο και σκόραρε ισάριθμα τέρματα.

Ο Klopp ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους του Sky Sports για τα δύο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και ήταν ξεκάθαρος στις απαντήσεις του. Ο Γερμανός τόνισε πως οι παίκτες του δεν κάνουν βουτιές.

“ Λοιπόν, κοιτάξτε. Είμαι εδώ και 3 χρόνια στην Liverpool. Διαβάζω μερικές φορές τα Αγγλικά μέσα και έτσι έκανα και μετά τον αγώνα του Σαββάτου. Είδα το ref watch του Sky. ”  Είπε αρχικά ο Klopp.

“ Δεν μου έχει συμβεί πολλές φορές να πιστεύω στην αρχή ότι υπήρξε πέναλτι και να αλλάξω γνώμη μόλις το δω σε replay και δεν συνέβη ούτε τώρα αυτό. ”

“ Για το πέναλτι με τη Newcastle ο Dermot Gallagher είπε πως υπήρξε πέναλτι με τα χέρια. ”

Για το πέναλτι που έκανε ο Παπασταθόπουλος στον Salah ο Klopp είπε : 

“ Χρειαζόμαστε αίμα, για να θεωρηθεί πέναλτι; Όχι, δεν νομίζω. Στην συγκεκριμένη φάση, αν δεν αγγίξεις τον Mo, εκείνος θα κάνει το επόμενο βήμα, θα προχωρήσει και θα σουτάρει και όλοι ξέρουμε πόσο καλός είναι σε αυτό. ”

“ Δεν έχω δει την φάση ξανά και δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, όμως ο διαιτητής ήταν αρκετά κοντά στην φάση και έδωσε αμέσως το πέναλτι. ”

“ Οι παίκτες μου δεν κάνουν βουτιές και αυτό δεν ήταν βουτιά. Ούτε με τη Newcastle ήταν.  Ο διαιτητής πήρε την απόφαση και έδωσε πέναλτι. ”

Ο Salah ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com