Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Paris Saint-Germain – Liverpool (preview)

Paris Saint-Germain – Liverpool (preview)

Πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στο Parc de Princes την Paris Saint-Germain το βράδυ της Τετάρτης (28/11) στις 22:00 ώρα Ελλάδος σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Οι Reds μετά το στραβοπάτημα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα πηγαίνουν στο Παρίσι με μόνο στόχο τη νίκη, η οποία θα τους φέρει μια ανάσα από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Jürgen Klopp συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και εκτός έμειναν οι τραυματίες Oxlade-Chamberlain και Lallana, καθώς και οι Clyne, Solanke και Divock Origi. Ο Sadio Mane δείχνει να έχει  ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού αύριο το βράδυ.

Ο Joe Gomez βρίσκεται επίσης εντός αποστολής, καθώς ο μικροτραυματισμός του δεν αποδείχθηκε σοβαρός. Θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να ξεκινήσει μαζί με τον Virgil Van Dijk στο κέντρο της άμυνας των Reds.

Η Paris Saint-Germain είδε τους Neymar και Mbappe να τραυματίζονται με τις  Εθνικές τους ομάδες, ωστόσο και οι δύο συμμετείχαν στην σημερινή προπόνηση των Παριζιάνων και αύριο θα βρεθούν κανονικά στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Tuchel.

Στον προηγούμενο αγώνα για το  Champions League η PSG έμεινε στο 1-1 στο San Paolo. Ο  Bernat είχε ανοίξει το σκορ για τους Γάλλους.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν τους χρησιμοποίησε στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Toulouse, με σκοπό να είμαι απόλυτα έτοιμοι για το κρίσιμο ματς με τη Liverpool. Διαθέσιμοι επίσης μετά από αρκετούς μήνες είναι οι Dani Alves και Layvin Kurzawa.

Η ομάδα του Klopp είχε επικρατήσει των πρωταθλητών Γαλλίας στην αναμέτρηση του Σεπτεμβρίου με σκορ 3-2 και θέλει να επανάλαβει μια ανάλογη επιτυχία και αύριο το βράδυ.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Napoli υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και με νίκη φτάνει τους εννέα βαθμούς. Οι Reds υποδέχονται τους Ιταλούς στο Anfield στις 11 του Δεκέμβρη.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η Liverpool δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα δύο φετινά της εκτός έδρας παιχνίδια για την κορυφαία ευρωπαΐκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η Liverpool φιλοξενείται αύριο βράδυ στο Parc de Princes.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com