Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ήθελα να βγάλω τον Henderson πριν την κόκκινη ”

Klopp: “ Ήθελα να βγάλω τον Henderson πριν την κόκκινη ”

Η Liverpool επικράτησε με 0-3 επί της Watford στο Vicarage Road και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Το μοναδικό μελανό σημείο ήταν η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο αρχηγός, Jordan Henderson προς το τέλος της επανάληψης.

Σε αυτό το γεγονός στάθηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του και ανέφερε, πως είχε ήδη ετοιμάσει τον Fabinho, προκειμένου να περάσει στη θέση του Henderson.

“ Καταρχάς πιστεύω ότι ήταν δίκαιες και οι δύο κίτρινες κάρτες. ”

“ Παίζει στη θέση του αμυντικού χαφ και έχει το μυαλό του στα αμυντικά του καθήκονται, οπότε είναι λογικό να βρεθεί σε πολλές μονομαχίες. Σίγουρα ήταν μέσα σε πολλές. Έπρεπε να κλείνει χώρους και να κυνηγάει τους παίκτες τους. ”

“ Την πρώτη κίτρινη την πήρε για ένα φάουλ, το οποίο έκανε για λόγους τακτικής. Η δεύτερη κίτρινη δεν μου άρεσε, διότι ήμασταν έτοιμοι να τον κάνουμε αλλαγή και να περάσει ο Fabinho στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Πράγματα σαν αυτό συμβαίνουν. Πρέπει να το αποδεχτείς και να πας παρακάτω. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί με την Everton. Το έχουμε αποδεχτεί και δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο γι’ αυτό. ”

Οι Reds θα στερηθούν τον αρχηγό τους στο ντέρμπι του Merseyside της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Everton.

Οι Reds έμειναν με 10, αλλά κέρδισαν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com