Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άλωσε και το Vicarage Road η Liverpool!

Άλωσε και το Vicarage Road η Liverpool!

Πέρασε και από το Vicarage Road η Liverpool! Με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, ένα γκολ του Salah, ένα του Firmino και ένα φανταστικό φάουλ του Trent Alexander-Arnold η ομάδα του Klopp πήρε τους 3 βαθμούς και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Α’ Ημίχρονο: Επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα των Reds ο αρχηγός, Jordan Henderson, ενώ εκτός έμεινε ο Joe Gomez, λόγω τραυματισμού. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τη Liverpool στο 6’, αλλά η έξυπνη πάδα του Shaqiri δεν αξιοποιήθηκε από κανέναν και μάζεψε ο Foster. Ο Van Dijk έσωσε τη Liverpool στο 8’ μετά από λάθος του Alisson. Δεν μπόρεσε ο Wijnaldum να βρει καλά την μπάλα και να σκοραρεί στο 24ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Shaqiri. Η πρώτη τελική του αγώνα ήταν για τη Liverpool με ένα πλαϊνό σουτ του Firmino στο 38ο. Αμεσώς μετά ο Alisson έκανε μεγάλη επέμβαση σε καλό σουτ του Perryera. Ο Mane με γυριστό σουτ προσπάθησε να σκοράρει και έδιωξε ο Foster σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Shaqiri και βρήκε το κεφάλι του Salah με τον Foster να πραγματοποιεί μια σπουδαία επέμβαση ξανά. Στο 0-0 έμειναν οι δύο ομάδες μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Β’ Ημίχρονο : Καλό πρώτο 15λεπτο στην επανάληψη για τη Liverpool, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει το γκολ. Καλή σέντρα του Lovren στο 63’, αλλά ο Firmino γλίστρησε και δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Firmino στο 67’ βλέπει τον Mane και τον βρίσκει με όμορφη πάσα, ο Σενεγαλέζος πατάει περιοχή, γυρίζει στον Salah και ο Φαραώ σκοράρει! Με αριστερό σουτ και τη μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του Foster. Πολύ ψηλά έφυγε η προσπάθεια του Capoue στο 73ο λεπτό. Την πρώτη του αλλαγή έκανε ο Klopp στο 74’ με τον Milner να περνά αντί του Shaqiri. Φάουλ σε καλή θέση κέρδισαν οι Reds στο 76’ με τον Alexander-Arnold να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να σκοράρει με ένα καταπλικτικό χτύπημα. Ήταν το 0-2 για τη Liverpool. Θέλησε και ο Henderson να σκοράρει, ωστόσο του σουτ του στο 79’ ήταν αρκετά κακό. Με 10 έμειναν οι Reds στο 82’, λόγω σωστής αποβολής του Henderson. Πλασέ του Perreyra έφυγε εκτός εστίας στο 87’. Εκπληκτική κούρσα έκανε ο Robertson και πέρεσε όποιον βρήκε μπροστά του στο 89ο λεπτό, γύρισε στον Mane για να σουτάρει ο τελευταίος, να απομακρύνει ο Foster και να σκοράρει με κεφαλιά από κοντά ο Firmino! 0-3 για την ομάδα μας. Πέρασε και ο Matip στο ματς στο 92’ στη θέση του Firmino.

 

Σκόραρε ξανά ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com