Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απορρίφθηκαν τα σχέδια της Liverpool για περαιτέρω χρήσεις του Anfield

Απορρίφθηκαν τα σχέδια της Liverpool για περαιτέρω χρήσεις του Anfield

Απορρίφθηκαν οι προτάσεις της Liverpool για νέες χρήσεις του Anfield από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Οι Reds έκαναν δύο προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο για διοργάνωση μουσικών συναυλιών και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων στο Anfield. Μετά, όμως από σημερινή σύσκεψη, το συμβούλιο αποφάσισε να απορρίψει και τις δύο προτάσεις.

Η ομάδα ήθελε να διοργανώσει τουλάχιστον 10 συναυλίες στο γήπεδο, όμως τα σχέδια της δεν έγιναν αποδεκτά και τελικά το Anfield δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλλους λόγους πέρα από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Επίσης, κατά το σημερινό συμβούλιο υπήρχαν αντιδράσεις και από κατοίκους της πόλης, διότι είχαν ενδοιασμούς σχετικά με τη ζωή και τις ώρες ησυχίας του Liverpool αν διοργανώνονται συναυλίες στο γήπεδο.

Άνθρωποι, οι οποίοι μένουν κοντά στο Anfield ανέφεραν, πως νιώθουν παραμελημένοι από τα σχέδια της ομάδας τουλάχιστον για τα τελευταία δέκα χρόνια. Οι ιθύνοντες της ομάδας προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους κατοίκους της περιοχής, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και οι προτάσεις δεν έγιναν αποδεκτές.

Ένα μέλος του δημοτικού συμβουλίου ανέφερε πως, ήταν θετικός στη διοργάνωση συναυλιών στο γήπεδο μέχρι όμως να ακούσει τη γνώμη των κατοίκων της πόλης. Από τότε η δική του άποψη του άλλαξε, καθώς η ομάδα δεν υπολογίζει τη γνώμη του κόσμου, όπως ανέφερε.

Οι Reds θα κάνουν νέα προσπάθεια, ώστε να περάσουν τις συγκεκριμένες τους προτάσεις, όμως δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα γίνουν αποδεκτές.

Απορρίφθηκε η πρόταση της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com