Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Που οφείλεται η απουσία του Fabinho από τους αγώνες

Που οφείλεται η απουσία του Fabinho από τους αγώνες

To επίσημο ντεμπούτο του θα κάνει σύντομα ο Fabinho.

Ο Fabinho δεν έχει κάνει ακόμα το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Liverpool και μάλιστα ήταν και εκτός αποστολής για τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στην Crystal Palace.

Ο Βραζιλιάνος αγοράστηκε το φετινό καλοκαίρι από τη Monaco έναντι 43£ εκατομμυρίων, όμως ο Jürgen Klopp δεν του έχει δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί. Ο λόγος είναι, ότι ο Γερμανός πιστεύει, πως ο κεντρικός μέσος χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Δεν θα είναι εύκολο να προσαρμοστεί ο Fabinho στις απαιτήσεις της Premier League, όμως ο Klopp είναι διατεθειμένος να τον περιμένει και να του δώσει όσο χρόνο χρειάζεται. Εξάλλου, η σεζόν για τους Reds είναι πολύ μεγάλη και τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά.

Ο 24χρονος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης στο Melwood, κάτι που σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο Klopp θα κρίνει τις επόμενες ημέρες αν πρέπει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με την Brighton το Σάββατο.

Σε αντίθεση με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος πήρε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση των Reds, οι Gini Wijnaldum και Bobby Firmino ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και υπάρχει περίπτωση να μην ξεκίνησουν στον αγώνα του Σαββάτου, αν και υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος, ώστε να καταφέρουν να προλάβουν και οι δύο.

Αναμονή για τον Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com