Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο δρόμος για την Αγγλία

Ο δρόμος για την Αγγλία

Συνεργασία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool με τα Alan Brown Soccer Schools

Εκδήλωση: Το νέο ποδοσφαιρικό αστέρι της Ελλάδας

Τοποθεσία: Fous de foot (Τριπτολέμου 42, Βάρη)
Ημερομηνίες: Πέμπτη 17 Μαρτίου – Σάββατο 19 Μαρτίου 2011
Ώρες: Πέμπτη – Παρασκευή 15:00 – 20:00, Σάββατο 10:30 – 14:00
Ηλικίες: 8-12 / 13-17 / 18+

Αυτή η σειρά μαθημάτων θα περιλαμβάνει προπόνηση από ειδικευμένους, δοκιμασίες και ασκήσεις τακτικής για επιθετικούς και αμυντικούς. Το event  είναι βασισμένο στο πολύ επιτυχές πρόγραμμα απ’ την Αγγλία “next football star” το οποίο προβλήθηκε απ’ το κανάλι Nova Sports 2.
Αυτή η πρώτη τριήμερη σειρά μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί σε επιλεκτική βάση, δηλαδή αυτοί που θα επιδείξουν την μεγαλύτερη ικανότητα θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο (καλοκαίρι 2011). Επίσης θα καλεστούν να συμμετάσχουν στο “School of Excellence” στη Βάρη, που θα τους δώσει την δυνατότητα να παίξουν με άλλες αγγλικές ακαδημίες , στην Αγγλία και στην Ελλάδα. Θα είναι το πρώτο School of Excellence και η πρώτη σχολή τερματοφυλάκων στην Ελλάδα.
Ο παίκτης ή οι παίκτες που, σύμφωνα με την γνώμη των προπονητών, θα δείξουν τις περισσότερες ικανότητες θα προχωρήσουν και τελικά ο νικητής ή οι νικητές θα μεταβούν στην Αγγλία σε επιλεγμένες ομάδες των αγγλικών πρωταθλημάτων για δοκιμές και πιθανές υποτροφίες που θα οδηγήσουν σε κανονικό επαγγελματικό συμβόλαιο.
Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα στην Ελλάδα και θα τους δώσουμε την ευκαιρία να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Ο κάθε παίκτης θα έχει τις ίδιες ευκαιρίες με τους υπόλοιπους. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να μπείτε στον δρόμο για μια ποδοσφαιρική επαγγελματική καριέρα στην Αγγλία.
Οι προπονητές που θα λάβουν μέρος στο event θα είναι οι εξής: Paul Williams (Charlton, Crystal Palace, Sheff. Weds, εθνική Αγγλίας), Jamie Martin (Rangers, εθνική Σκωτίας), Lee Heywood (προπονητής τερματοφυλάκων της Fulham), Mike Holland (προπονητής της Crystal Palace) και άλλοι προπονητές που θα εκπροσωπούν τις Wycombe, Brentford, Millwall και Liverpool. Τα μαθήματα θα επιτηρούνται από τον προπονητή τερματοφυλάκων Alan Brown (West Ham, Charlton).
Υ.Σ. 1 Οι  δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται καθημερινά από τις 17:00 – 20:00 στις εγκαταστάσεις του Fous de Foot στη Βάρη.
Υ.Σ. 2 Το event θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Fous de Foot Τριπτολέμου 42 Βάρη τηλ. 2108970630.
www.fousdefoot.gr
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com