Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Μπορεί να παίξει την Κυριακή ο Joe Gomez “

Jürgen Klopp: “ Μπορεί να παίξει την Κυριακή ο Joe Gomez “

Klopp,ο εκλεκτός για τους φίλους της Real Madrid.

Την προσοχή της στην πρεμιέρα της Κυριακής με αντίπαλο τη West Ham στρέφει πλέον η Liverpool, εφόσον τα καλοκαίρινα της φιλικά ολοκληρώθηκαν. Ο Jürgen Klopp μίλησε για τον επόμενο αγώνα στη συνέντευξη τύπου μέτα το παιχνίδι με την Torino.

Για τον αρχηγό των Reds, Jordan Henderson, ο οποίος αγωνίστηκε με την Torino ανέφερε :

“ Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος πως θα πάει. Όμως, για είμαι ειλικρινής είναι ο Hendo, από την πρώτη προπόνηση έμοιαζε λες και προπονείται για τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Ήταν σε καλή κατάσταση και πήρε κάποια λεπτά σήμερα (χθες). Έχει την εμπείρια, ώστε να μην πιέσει τον εαυτό του να τρέξει 2 ή 3 μίλια σε 2 λεπτά. Μπορεί να ελέγχει το παιχνίδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. ”

“ Δεν έχω ιδέα τι θα κάνουμε την Κυριακή. Βεβαίως ο Hendo χρειάζεται κάποιου είδους προετοιμασία, όμως όχι όσο άλλοι, διότι δεν έλειπε για τόσο πολύ καιρό. Θα πρέπει να το σκεφτούμε. Μετά τη West Ham, έχουμε 8 μέρες πριν αντιμετωπίσουμε την Palace και αυτό είναι καλό. Ελπίζω να είναι όλοι έτοιμοι.”

Για τον Joe Gomez, που απουσίασε από το τελευταίο φιλικό :

“ Πιστεύω πως θα είναι έτοιμος. Μπορεί να παίξει την Κυριακή. Έπαιξε το Σάββατο και τώρα είναι Τρίτη, θα είναι εντάξει. Ο Dejan είναι εδώ μαζί μας, δεν είχε πολύ χρόνο για διακοπές. Οι Klavan και Matip πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμοι για την πρεμιέρα. Υπάρχει και επιλογή του Nat ( Phillips) μου άρεσε αρκετά η pre season του. Είναι πιο δυνατός και έχει βελτιωθεί αρκετά. ”

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com