Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp : “ Άλλαξα τη γνώμη μου για τις μεταγραφές “

Jürgen Klopp : “ Άλλαξα τη γνώμη μου για τις μεταγραφές “

O Klopp μίλησε για τα επεισόδια έξω από το Anfield.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα στη Charlotte βρίσκεται από χθες η Liverpool και ο Jürgen Klopp βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στους δημοσιογραφούς.

Για τις μεταγραφές : “ Αυτό είναι το πρόβλημα αυτές τις μέρες ε; Ο κόσμος θυμάται ο,τι μαλακία έχεις πεί και δεν το ξεχνάει. ”

“ Πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσα να το φανταστώ αυτό. Τα 100 εκατομμύρια είναι τρελό νούμερο, όμως όλα έχουν αλλάξει πλέον.”

“ Προς το παρόν αγοράσαμε τον πιο ακριβό τερματοφύλακα. Θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις από άλλες ομάδες τις επόμενες μέρες.”

“ Σεβόμαστε τα συμβόλαια των παικτών, όμως θέλουμε να έχουμε καλούς παίκτες και δυνατή ομάδα. Θέλουμε να βελτιώνουμε την ομάδα μας. Ακόμη και αν ο παίκτης έχει συμβόλαιο μπορείς να προσπαθήσεις να τον πείσεις και να συζητήσεις με την ομάδα. ”

“ Πιστεύω, ότι μέχρι στιγμής είναι μια πολύ καλή μεταγραφική περίοδος για εμάς. Έφυγε ο Emre, όμως ήρθαν οι Keita και Fabinho. Είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες και θα μας δώσουν πολλές λύσεις. ”

“ Δεν είχαμε βάθος στον πάγκο, οπότε αγορασάμε τον Shaqiri, λόγω του υποβιβασμού της Stoke. Έκανε πολύ καλό Mundial και δεν του αξίζε να παλεύει, για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Θα κάνει το βήμα παραπάνω με καλούς παίκτες δίπλα του. ”

“ Αγοράσαμε επίσης έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, ο οποίος είχε και συμβόλαιο με τη Roma. ”

“ Ήταν απλά μια άποψη αυτό που είχα πεί σχετικά με τις μεταγραφές. Είναι αλήθεια. Άλλαξα τη γνώμη μου. Είναι καλύτερα να αλλάζεις τη γνώμη σου από το να μην έχεις καθόλου όμως. ”

Ο Klopp πανηγυρίζει μετά την επικράτηση της Liverpool κόντρα στην Porto.
Άλλαξε την άποψή του ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com