Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ελπίζουμε κάθε στιγμή για τα παιδιά στην Ταιλάνδη»

Klopp: «Ελπίζουμε κάθε στιγμή για τα παιδιά στην Ταιλάνδη»

Δεν θα αλλάξει τη φιλοσοφία της ενόψει Real η Liverpool

Ο manager της Liverpool έστειλε μήνυμα ελπίδας για τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας που παγιδεύτηκαν σε σπήλαιο στην Ταιλάνδη!

«Εκ μέρους όλης της οικογένειας της Liverpool, ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας το καλύτερο» είπε ο Jurgen Klopp σε βίντεο που έστειλε στο CNN Sport.

«Μείνετε δυνατοί και εμείς είμαστε μαζί σας. Παρακολουθούμε συνεχώς τα νέα και ελπίζουμε κάθε δευτερόλεπτο ότι θα ξαναδείτε το φως της ημέρας.»

Τα 12 αγόρια ηλικίας από 12 ως 16 χρονών είχαν μπει στο σπήλαιο στις 23 Ιουνίου με τον προπονητή τους αλλά χάθηκαν μέσα στα σκοτεινά τούνελ από τη συνεχή βροχή.
Χρειάστηκε να περάσουν 9 ημέρες για να μπορέσουν οι διασώστες να προσδιορίσουν το σημείο που βρίσκεται η ομάδα,αφού έπρεπε να περάσουν μέσα από στενά και πλημμυρισμένα μονοπάτια.
Οι προσπάθειες απεγκλωβισμού τους συνεχίζονται, αφού οι διασώστες θέλουν να καθορίσουν ένα σχέδιο αξιόπιστο και αρκετά γρήγορα ώστε να βγάλουν έξω τα παιδιά πριν να ανέβει και άλλο η στάθμη του νερού στα πλημμυρισμένα τούνελ του σπηλαίου.

«Είμαστε όλοι πολύ αισιόδοξοι ότι θα συμβεί(ο απεγκλωβισμός σας) -ελπίζω τα επόμενα λεπτά, ώρες την επόμενη μέρα» συνέχισε ο Klopp.
«Μείνετε δυνατοί και με τις καλύτερες ευχές μας από τη Liverpool. Είμαστε μαζί σας. You will never walk alone.» ολοκλήρωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com