Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζονται τα σενάρια για Fekir!

Συνεχίζονται τα σενάρια για Fekir!

Η υπόθεση απόκτησης του Nabil Fekir από τη Liverpool είναι ιδιαίτερα σύνθετη, κάτι που αποδεικνύεται από τις τελευταίες εξελίξεις και τις συνεχείς ανακοινώσεις των ξένων μέσων.

Τις τελευταίες ώρες και ενώ η μεταγραφή του Γάλλου ποδοσφαιριστή θεωρούνταν δεδομένη, το ιατρικό επιτελείο της Liverpool εξέφρασε κάποιες αμφιβολίες για την κατάσταση του Fekir, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε αντιμετωπίσει το 2015(ρήξη χιαστού). Για το λόγο αυτό λοιπόν, το ιατρικό team της ομάδας επιθυμεί να επανεξετάσει τον ποδοσφαιριστή προτού «κλείσει» η μεταγραφή.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Guardian, η διοίκηση της Liverpool δε βιάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και φαίνεται διατεθειμένη να περιμένει την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να δώσει την έγκριση της.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Noel Le Gret , δήλωσε πως ο Fekir θα έχει περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τη Liverpool πριν η Eθνική ομάδα της Γαλλίας αναχωρήσει για τα γήπεδα της Ρωσίας και το προσεχές Mundial. Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε πως ο προπονητής της Γαλλίας Didier Deschamps έχει δώσει προθεσμία έως την Κυριακή 10/6 στους ποδοσφαιριστές της αποστολής, να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε ζητήματα συλλόγων έχουν ακόμη ανοιχτά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η υπόθεση Fekir, εξελίσσεται σε ένα ακόμα μεταγραφικό σήριαλ για την Liverpool και ελπίζουμε το τέλος του να είναι αίσιο.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για Fekir.
Συνεχίζονται οι συζητήσεις για Fekir.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com