Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Zidane: «Δεν θα ξεκουράσω παίκτες ενόψει τελικού»

Zidane: «Δεν θα ξεκουράσω παίκτες ενόψει τελικού»

Ο Zinedine Zidane δεν προθυμοποιείται να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες του, για χάρη του τελικού του Champions League. Έτσι, θα δώσει βάση στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια της La Liga, τα διπλάσια δηλαδή από εκείνα της Liverpool στην Premier League.

Είπε ο τεχνικός της Real Madrid: «Δεν σκέφτομαι καθόλου να ξεκουράσω κάποιους παίκτες μου. Εάν ήταν αυτός ο σκοπός, δεν θα υπήρχε νόημα να παίξουμε στα τελευταία 4 ή 5 παιχνίδια. Εάν ένας παίκτης δεν είναι 100% έτοιμος, δεν θα παίξει. Αλλά εάν είναι καλά, θα βρίσκεται μαζί μας όπως πάντα.»

Στην περίπτωση τραυματισμού ενόψει τελικού με τη Liverpool, αναφέρει: «Δεν μπορούμε να σκεφτούμε αυτό τώρα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι με την Barcelona και να παίξουμε με πάθος. Είναι αληθές ότι ξέρουμε φέτος ποιος είναι ο πρωταθλητής, θα υπάρξουν λιγότερες προσδοκίες, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Πριν το παιχνίδι είναι αυτό, αλλά κατά τη διάρκεια αλλάζουν τα πράγματα.»

Η ισπανική ομάδα αποκλείστηκε από την Leganes στα ημιτελικά του Copa del Rey: «Δεν ήταν μια αποτυχία. Δεν ήταν καλή η σεζόν μας φέτος στη La Liga και ιδιαίτερα, η αρχή της. Εάν δεν κερδίσουμε στο Κίεβο, δεν σημαίνει πως η χρονιά ήταν μια καταστροφή.»

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει αύριο εκτός έδρας την Barcelona. Το El Clasico αποτελεί ένα παιχνίδι κύρους και η νίκη σε αυτό, τονώνει την αυτοπεποίθηση και των δύο ομάδων.

O Zidane δεν θα ξεκουράσει παίκτες.
O Zidane δεν θα ξεκουράσει παίκτες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com