Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προσβλητικό δημοσίευμα της Express για τους φίλους της Liverpool

Προσβλητικό δημοσίευμα της Express για τους φίλους της Liverpool

Όλοι μας σκεφτόμαστε τον άτυχο συνοπαδό της Liverpool

Ντροπή προκαλεί δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Express, η οποία προσπαθεί να σπιλώσει ξανά τη φήμη των φίλων της Liverpool μετά από ένα περιστατικό που άφησε τον Sean Cox, φίλο της ομάδας να χαροπαλεύει για τη ζωή του.

Ο «δημοσιογράφος» κύριος Colin Mafham, κάνει παρομοίωση ανάμεσα σε αυτό το περιστατικό , της επίθεσης δηλαδή φίλων της Roma με σφυρί στον άτυχο 53χρονο, με τις τραγωδίες του Hillsborough και του Heyzel και χωρίς καμία απολύτως ντροπή ανέφερε πως εκ νέου υπήρχε υπαιτιότητα των φίλων της Liverpool. Αν σας πούμε, πως ο συγκεκριμένος «κύριος», ήταν πρώην διευθυντής σε εφημερίδα που δεν πουλά ούτε φύλλο στο Merseyside καταλαβαίνετε πως το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Όταν μετά από χρόνια και αγώνες για να αποδοθεί δικαιοσύνη , η οποία εν τέλει αποδόθηκε, βγαίνει κάποιος και προσπαθεί εκ νέου να σπηλώσει ένα τεράστιο πλήθος κόσμου απλά για δημιουργήσει εντυπώσεις τότε δεν αξίζει πραγματικά τίποτα. Ένας άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του και αυτό από μόνο του είναι αρκετό ώστε κανένας να μην προσπαθεί να καπηλεύεται το γεγονός για να κερδίσει κλικς, φίλους ή εχθρούς.

Το δημοσίευμα κατέβηκε  αλλά σε μία μεγάλη εθνική εφημερίδα της Βρετανίας αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν να ανέβηκε. Η Express ζήτησε συγγνώμη από το δήμαρχο της πόλης του Liverpool, David Anderson, αλλά δεν αρκεί σε κανέναν μας. Ας γευτούν λοιπόν και αυτοί το μπουκοτάζ που επάξια κέρδισαν!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να παίζει με τέτοιες ιστορίες. Πόσο μάλλον η Express
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να παίζει με τέτοιες ιστορίες. Πόσο μάλλον η Express
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com