Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άσκησε κριτική στους οπαδούς της United o Mourinho!

Άσκησε κριτική στους οπαδούς της United o Mourinho!

Αν και η ομάδα του κέρδισε τη Liverpool με 2-1 στο Old Trafford, ο Πορτογάλος δεν φάνηκε να χάρηκε ιδιαίτερα με τη νίκη!

Δεν δίστασε μάλιστα να κριτικάρει τους οπαδούς της ομάδας του για τη στάση τους απέναντι στον Scott McTominay, τον οποίον γιούχαραν όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα έδωσε τη μπάλα με πάσα προς τα πίσω!

Ο Mourinho, ο οποίος ρωτήθηκε και για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο Old Trafford στην αντικατάσταση του Rashford, δήλωσε ότι :» Δεν με πείραξε για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν όταν βγήκε ο Rashford. Είμαι όμως νευριασμένος με τους οπαδούς που τα έβαλαν με τον McTominay».

«Ο μικρός πήρε σωστές αποφάσεις στον αγώνα, αλλά αυτοί ήθελαν να να τις πάρει όλες λάθος.»

Το αφεντικό της United επαίνεσε επίσης την ομάδα του για τη νίκη επί της Liverpool, τονίζοντας ότι είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Και πρόσθεσε ο Mourinho:» Κατά τη γνώμη μου το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ημίχρονο γεμάτο με γκολ και κίνδυνο- δεν ξέρω τι θα συνέβαινε στον αγώνα αν ο Mata είχε σκοράρει εκείνο το φανταστικό γκολ για να κάνει το 3-0″

«Στο δεύτερο ημίχρονο ,κατά τη γνώμη μου, ήταν η Liverpool που είχε τον έλεγχο της μπάλας, και η United τον έλεγχο του του αγώνα χωρίς να έχει κατοχή.»

«Δεν θυμάμαι τον De Gea να κάνει εκπληκτικές αποκρούσεις, δεν θυμάμαι την ομάδα να κινδυνεύει πολύ σε κάποιες φάσεις, ακόμα και μετά το 2-1 όταν η Liverpool μπορούσε να πιέσει και περισσότερο. Ο Jurgen προσπάθησε κάνοντας αλλαγές να πετύχει περισσότερα πράγματα, αλλά η United είχε πάντα τον έλεγχο του αγώνα.» ολοκλήρωσε.

O Mourinho για τους οπαδούς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com